Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Brandon Leake: A Family Affair
#54602

dokumentum

Nyolc eredeti verset hallhatunk a műsorban, amelyeket az "America's Got Talent" győztese, Brandon Leake írt és adott elő. A nézők bepillantást nyerhetnek Brandon életébe a kaliforniai... több»

#54603

dokumentum

A szitakötők varázslatos életét feldolgozó, díjnyertes dokumentumfilm a dinoszauruszok ideje előtt is létező faj történetét, legapróbb változásait, valamint az egyes egyedek... több»

#54604

dokumentum

Visiline Jepkesho, kenyai futónő csupán azt szeretné, hogy a versenyekkel szerzett pénzből végre rendes életet és otthont tudjon biztosítani családjának, ehhez azonban meg kell nyernie... több»

Rendező: Katrine Kjær

#54606

vígjáték

Egy reggel Louise az autójában ragadva találja magát, amikor ki akar szállni, pánikroham tör rá. Eközben Paul ellopja az autót, amelyben Louise csapdába esett. több»

#54607

dráma | krimi | vígjáték

Green
#54608

NA Green  (2023)

akció | dráma

#54610

dráma | krimi

Nash Bridges továbbra is San Franciscóban dolgozik, viszont 2020-ban már egy változó várossal kell szembenéznie, egy új főnökkel és egy világgal, ahol a rendőrök munkája... több»

#54611

animáció

Egy 12 éves könyvmolyra egy varázslatos tollat bíznak, amely bármilyen kívánságot teljesít. Beszélő tengerimalacával karöltve veszélyes kalandra indul, hogy megmentse a bolygót a... több»

Candy Darling Biopic
#54613

életrajzi

Életrajzi film Andy Warhol múzsájáról, az úttörő transznemű színésznőről és LMBTQ-ikonról, Candy Darlingról. több»

Szereplők: Hari Nef

#54616

NA Highway 1  (2021)

dráma

Anna szilveszteri partit tart Kaliforniában, ahol váratlanul feltűnik egy régi barát a középiskolából, Nina. A lány régi érzelmeket hoz felszínre Mariában. Az este folyamán... több»

#54617

romantikus

Egy tévériporter egy helyi pékség után nyomoz, amely a pletykák szerint birtokában van az igaz szerelem titkos receptjének. több»

#54620

NA All for Her  (2021)

dráma

Egy nő végre teherbe esik, viszont halálos betegséggel diagnosztizálják, ezért a családjára kell támaszkodnia, hogy megmentse még meg nem született gyermekét. több»