Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Magyar szentek és boldogok – Szent királylányok
#54601

dokumentum

A magyar női szenteket az emeli ki a szentek női közösségéből, hogy egy középkori és egy XX. századi kivételt leszámítva királyi vérből valók. A középkori arisztokrata nők... több»

Rendező: Jankovics Marcell

#54602

NA Maharani  (2023)

dráma | vígjáték

Vezúv elveszett tekercsei
#54603

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Felfedezzük a forradalmi tudományt, amelyre támaszkodva Brent Seales professzor megkísérli elolvasni a Herculaneumban talált ókori tekercseket, 2 000 éve ő lesz az első. több»

#54604

NA Lui  (2021)

dráma | thriller

Egy alkotói válságban szenvedő zeneszerző egy vidéki kisvárosban készül elvonulni abban bízva, hogy újra ihletet talál majd, új otthonában azonban továbbra sem hagyják nyugodni a... több»

Subterfuge
#54605

NA Subterfuge  (2023)

sci-fi | thriller

After Jackie
#54607

dokumentum

A fekete baseballjátékosok második generációját ismerhetjük meg, mint például Bill White-ot, Curt Floodot és Bob Gibsont, akik mind az egyenlőségért harcoltak. több»

#54608

romantikus

Liz hazaköltözik, hogy gondoskodjon az apjáról, akivel már évekkel korábban megszakították a kapcsolatot. Eltökélte, hogy saját lányának a legszebb karácsonyt ajándékozza idén,... több»

#54609

dokumentum

Mariana van Zeller oknyomozó újságíró Joaquín Guzmánról – a nemzetközi kábítószerkereskedelem egyik legfontosabb alakjáról – készült dokumentumfilmjét néhány évvel ezelőtt... több»

#54610

dráma

Rendező: Robert Jauregui

Szereplők: Nick W. Nicholson

The Housewife
#54613

dráma

Az 1964-es igaz történeten alapuló film egy elszánt fiatal New York Times-újságíró útját követi, aki egy Queensben titokban élő potenciális náci tiszt nyomába ered. Amikor azonban... több»

#54614

krimi

Sherri Papini, egy fiatal, kétgyermekes anya megrázó története, aki eltűnik kocogás közben az otthona közelében, majd három héttel később, hálaadás napján újra felbukkan, és... több»

#54615

musical

Zoey számára ez az első karácsony, amit nem az édesapjával tölt, ezért szeretne olyan varázslatos ünnepeket összehozni a családjának, ahogyan azt Mitch csinálta. több»

Wish You Were Here
#54616

romantikus

Charlotte a szikrát keresve egy pörgős, romantikus éjszakát él át. Egy Adam nevű férfival képzeli el a jövőjét, aki kísérti őt. Amikor betegen találja a férfit, vele tölti... több»

#54618

Yvette Nicole Brown és más hírességek új kihívásokkal és akadályokkal néznek szembe néhány ikonikus Walt Disney World-helyszínen. több»

#54619

horror | kaland

Art és néhány barátja egy sötét hollywoodi mágia által beborított helyre kerülnek. Találkoznak Oswald életre kelt rajzfilmnyulával, és össze kell fogniuk, hogy megszökjenek... több»