Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54661

dokumentum

Egy 50 éves innováció, melyet a tengerentúlon is alkalmaznak. A kutató, Babó Tivadar azonban két emberöltő óta nem tudja sikerre vinni egyedülálló tervét: felvirágoztatni a magyar... több»

Rendező: Hevér Zoltán

A Mount Everest tetején... – Sokféle azonosság
#54662

dokumentum

Voigt Vilmossal beszélget Verebélyi Kincső Voigt Vilmos 2020. január 17-én töltötte be 80-életévét. A folklorisztika, az irodalomtudomány, a skandináv művelődéstörténet, a... több»

Rendező: Tari János

#54663

vígjáték

Netflix

Egy idegösszeomlás után Walter a várost vidékre cseréli. A nyugodt élethez fűzött reményei azonban szertefoszlanak, amint találkozik új szomszédaival. több»

#54664

dokumentum

A film középpontjában az 1968-as csíkszeredai tüntetés áll, amelynek célja a megyeszékhellyé válás volt. A filmben megszólalnak emlékezők, társadalomkutatók és történészek, de... több»

#54666

NA Weak Layers  (2024)

vígjáték

Három bulizós legjobb barát elindul, hogy megnyerjen egy sífilmes versenyt. Egy fergeteges vígjáték, amely a férfiak uralta síiparral száll szembe. több»

#54667

dokumentum

Egy dokumentumfilm a kígyók fantasztikusan változatos taktikáiról, amelyek segítségével boldogulnak a vadonban. több»

Öt nap egy atomtengeralattjárón
#54668

dokumentum

A HMS Vengeance egyike annak a négy tengeralattjárónak, amely Nagy-Britannia Trident típusú nukleáris rakétáit hordozza. A tengeralattjárón 160 fős legénység dolgozik, akik a tengeren... több»

#54669

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük Peter Lindbergh munkásságát - fekete-fehér képei a legismertebbek közé tartoznak és sok népszerű album, illetve magazin címlapján találkozhattunk... több»

Rendező: Gero von Boehm

Inga Lindström: El nem múló szerelem
#54671

romantikus

Maren szörfiskolát akar nyitni Bretagne-ban. Mielőtt ezt megtenné, összeszedi a bátorságát, és elmegy a szülei ezüstlakodalmára. De fogalma sincs arról, hogy mit indít útjára az... több»

#54672

dokumentum

A film amerikai zöldsapkások és az általuk kiképzett afgán tisztek bensőséges kapcsolatán keresztül meséli el a 20 éves afganisztáni háború utolsó hónapjainak történetét.

Rendező: Matthew Heineman

Megszámolni a cápákat
#54673

dokumentum

Kalifornia partjai előtt egyre több a nem kívánt cápa-ember találkozás. Vajon mi áll a riasztó jelenség mögött? Csak arról van szó, hogy a cápák valamilyen okból közelebb... több»

Anka, a hegymászónő
#54675

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Anka Duić, egy šibeniki hegymászónő elmeséli, miért Dinara a második otthona, mit jelent számára a hegymászás, és kinek ajánlja a meghódított csúcsokat. több»

Univerzum - Big Bend Nemzeti Park - Amerika vadregényes határa
#54676

dokumentum

A Big Bend, azaz a „nagy kanyar” természetes országhatár Mexikó és Texas között. A Rio Grande kettéválasztja a két országban lévő természetvédelmi területeket, ami igazi... több»

#54677

akció | thriller

Egy nyugdíjazás előtt álló különleges ügynök és egy DEA-ügynök útjai külön küldetéseken keresztezik egymást, hogy megállítsanak egy kiberterrorista szervezetet, amely egy... több»