Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54741

NA Subtext  (2022)

Érezted már magad valaha mellékszereplőnek a saját életedben? Mi van, ha tényleg az vagy? több»

51-es körzet: Az UFO-akták titka
#54743

dokumentum

Van bármiféle tudományos alapja a hírhedt 51-es körzetet körüllengő földönkívüli-legendáknak? Miért vonzza a nevadai katonai támaszpont évtizedek óta az ufóvadászokat? A... több»

#54744

NA Scare B&B  (2022)

horror

Több különböző horrorr cselekményszál antalógiája, melyeket mindössze az fűz össze, hogy ugyanabban a házban játszódnak. több»

Random
#54745

NA Random  (2024)

dráma | vígjáték

Szereplők: Khushi Kapoor, Junaid Khan

#54746

animáció

Alice Miranda barátaival átélt karácsonyi kalandjai, melyben felkutatják a nyáron eltűnt ékszereket és felfedik a királynő zsarolójának kilétét.   több»

#54747

dokumentum

Bár 1945 januárjában már mindenki előtt világos, hogy a náci Németország vereséget szenved, a csatazaj nem ül el, sőt ellenkezőleg: a háború épp most lép a legvéresebb,... több»

#54748

NA Jane  (2022)

thriller

TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

A látszólag tökéletesnek tűnő végzős gimnazista, Olivia, a barátja elvesztése miatt érzett gyásszal küzd. Miután nem nyer felvételt arra az egyetemre, amelyre annyira vágyott, az... több»

Szélsőséges Dél-Afrika
#54749

dokumentum

Dél-Afrika szélsőséges környezeti feltételei között csak szélsőségesen jól alkalmazkodó élőlények képesek életben maradni. Így aztán az egyes állatfajok „alapváltozatai”... több»

#54751

dokumentum

A National Geographic Channel dokumentumfilmje a kevésbé ismert, rejtőzködő afrikai macskafélékről, a szerválról, a feketelábú macskáról és a karakálról. több»

#54752

dokumentum

Sylvain Tesson író szeszélyes és veszélyes tervet eszelt ki: egy francia hegymászócsoporttal megmászni a patagóniai Fitz Roy-vonulat egyik csúcsát, majd a szédítő magasból szárnyas... több»

Rendező: Christophe Raylat

Szereplők: Sylvain Tesson

#54754

dokumentum

Amikor Howard Carter 1922-ben megtalálta Tutanhamon sírját, az egész világ a szenzációs felfedezésről és a sírkamrából előkerült tárgyakról beszélt. Az évtizedek során azonban... több»

#54755

NA Ínyenc  (2022)

dráma

A kulináris és táplálkozási teljesítményt kutató intézetben egy kollektíva hatalmi harcok, művészi bosszúhadjáratok és gyomor-bélrendszeri zavarok közepette találja magát.

#54756

dokumentum

A dokumentumfilmben megismerhetjük Gernyeszeg történetét azokból az időkből, amikor még Teleki-tulajdonban volt, majd elvesztését és folyamatos visszaszerzését és a család... több»

#54757

krimi

Amikor egy középiskolai tanárnőről, aki az egyik diákjával viszonyt folytat, vírusként terjed egy videó, az ezt követő botrányban az érintettek élete káoszba fullad.

Tavaszi ébredés
#54759

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Éld át a lenyűgöző tavaszi feeder horgászat varázsát a Don Carp Baits csapatával, ebben az izgalmas filmben, ahol az új csalik és a hétköznapi feeder technikák találkoznak a halak... több»

#54760

dokumentum

A Kárpát-medence keleti szegletében, Székelyföldön történelmi hagyománya van az önrendelkezésnek. A határt őrző székely katonák falutörvényekben szabták meg az élet... több»

Rendező: Farkas György