Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#54741

NA 80 Proof  (2023)

krimi

Rendező: John Stanton

Hitler titkos fegyvervezére
#54742

dokumentum

Új bizonyíték azt sugallja, hogy Hans Kammler, a férfi Hitler titkos fegyverprogramja mögött túlélte a háborút, titokban az USA-ba vitték, és megmenekült a háborús bűnös vádaktól. több»

#54744

NA Hosszú út  (2019)

dokumentum

A film a tótvázsonyi Janka Tanya segítő közösségben dolgozó, fogyatékkal élő fiatalok mindennapjairól készült, a társadalmi beilleszkedés bátorító példájáról, a feltétel... több»

#54748

dokumentum

Több száz vadon élő ló vágtat Szardínia zord, sziklás Giara-fennsíkján. A legkeményebb körülmények között is életben maradnak. Szinte születésüktől kezdve a csikók félelem... több»

#54749

dokumentum

Az első holdra szállás „bennfentes” története az Apollo 11 küldetés asztronautáinak és más kulcsfiguráinak, valamint az otthon őértük izguló személyek egyedi és hiteles... több»

Rendező: John Moulson

Szereplők: Mark Strong, Brian Cox, Brian May

#54751

NA Room 0  (2024)

sci-fi

Miután megtudja, hogy a húga ritka betegségben szenved, egy fiatal nő kétségbeesett döntést hoz, hogy mindenáron pénzt szerezzen egy életmentő beavatkozásra. több»

Unexpected Grace
#54752

dráma

A történet Grace-t követi nyomon, aki egy barátját kereső iskolás lány üzenetét találja meg. Visszaír, és ezzel olyan események láncolatát indítja el, amelyek három ember... több»

#54753

dokumentum

Az alkotók célja az volt, hogy a trianoni békediktátummal kezdődő kisebbségi lét mai hatásait kutatva mutassa be a Kárpátalján élők jogfosztását, az ukrán hatalom... több»

#54755

dokumentum

A dokumentumfilm a Matsalu Nemzeti Park jávorszarvasborjait követi nyomon az önállósulás útján, az anyai gondoskodás megszűnésétől az ifjú évek tapasztalatszerzésén át a... több»

Rendező: Annette Scheurich

#54756

NA We Ride Why  (2024)

dokumentum

Fészket építs, ne háborúzz!
#54757

dokumentum

Egy katonai körzet természeti titkai Németországban. A Senne régió nagy részét katonai gyakorlótérként használják. A dübörgő tankok árnyékában élő ritka állatok a túlélési... több»

Rendező: Heike Grebe

Szereplők: Philipp Scheppmann

Szentendre Swamimalai
#54758

dokumentum

Portré Márkus Péter Munkácsy-díjas szobrászművészről. A dokumentumfilm Márkus Péter Munkácsy-díjas szobrászművész különleges szellemi és térbeli utazását mutatja be a... több»

Ojtoz-Ozsdola − Natura 2000 természetvédelmi terület
#54760

dokumentum

A film célja az Ojtoz-Ozsdola Natura 2000 természetvédelmi terület bemutatása. A produkció nem csupán a Háromszéki-havasok élővilágát ismerteti évszakonként csoportosítva –... több»