Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
Laoshan: Kína szent hegye
#54741

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

A Sárga-tenger partján emelkedő Laoshan-hegységet nemcsak tájképi szépsége és kristálytiszta levegője, de szakrális fontossága is egyedülállóvá teszi: sokan a taoizmus... több»

#54743

dokumentum

Eperjes Károly Magyar Passió című filmjének előkészületeit rögzíti a werkfilm. A film Várnai Péter könyvének feldolgozása, amely a nyomasztó '50-es évekbe kalauzolja el a nézőt,... több»

#54744

NA Falakon át  (2020)

dokumentum

Bár Marseille egy nyitott helynek tűnik, a várost az utóbbi időben egyre jobban felszabdalták az épülő falak. Sarah, a Coin Joli nevű negyedben élő lány elhatározza, hogy felveszi a... több»

#54745

NA Maria rêve  (2022)

romantikus | vígjáték

A félénk és ügyetlen Maria takarítónőként dolgozik a képzőművészeti iskolában, ahol megismerkedik Huberttel, az iskola szeszélyes nevelőjével. Felfedez egy lenyűgöző helyet,... több»

#54746

dráma

Egy új-mexikói anya, aki a saját és szerettei életéért küzd, egyre mélyebbre süllyed a függőségében, miközben a lányáért harcol. több»

#54748

dokumentum

A Vatikán gazdag archívumát a közelmúlt felújításait és feltárásait követően felfejtő történészek által kalauzolva a Vatikán elmondatlan titkokat kínál, és feltár egy... több»

#54749

NA Vera  (2022)

dráma

Vera híres apja árnyékában él, és a római előkelő társaságban sodródik. Amikor egy balesetben megsérül, intenzív kapcsolatot alakít ki egy nyolcéves kisfiúval és annak apjával.... több»

#54750

dokumentum | sportfilm

Az elmúlt évek folyamán egyre több sportoló vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy LMBTIQ+, sokan azonban a mai napig nem léptek ezzel elő. A profi szcénában többen is lehetnek,... több»

#54751

animáció | családi | dráma | musical | vígjáték

#54752

dokumentum | sportfilm

A dokumentumfilm a néhai Windham Rotunda, más néven Bray Wyatt, minden idők egyik legügyesebb, legkitartóbb és legkreatívabb WWE-szupersztárjának figyelemre méltó karrierjét mutatja be. több»

Így készült: Toxikoma
#54753

A film a forgatás kulisszatitkaiba enged betekintést, illetve film alkotói, szereplői mesélnek a film készítésének folyamatáról. A sikeres magyar színész, Szabó Győző (Molnár... több»

#54754

dokumentum

A Ceausescu féle kommunista román diktatúra elnyomott minden kezdeményezést, az embereket megfélemlítette a Securitate. Akik jobb életre vágytak, azoknak Magyarország jelentette a... több»

Boys of Summer
#54757

dráma | kaland | thriller

Rendező: David Henrie

Szereplők: Mel Gibson, Mason Thames

The Borrowing
#54758

dráma | romantikus | thriller

Rendező: Jason M. Koch

Szereplők: Rolando Davila-Beltran

#54759

zenés

Bánkövi Bence, a fiatal, de rendkívüli tehetséggel megáldott gordonkaművész első klipje. több»

Kiút a szegénységből
#54760

dokumentum

A kínai kultúra és életmód bemutatása. több»