Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54881

dokumentum

Ez a történet olyan, mintha egy Dan Brown-regényből származna. Amikor Koeth professzor egy ködös reggelen belép az irodájába a Marylandi Egyetemen, egy titokzatos csomagot talál az... több»

#54882

NA 15 Jahre  (2024)

dráma

Az egykori zongorista csodagyereket, Jennyt tizenöt év börtönre ítélték egy olyan gyilkosságért, amelyet nem ő követett el. Szabadulása óta egy keresztény rehabilitációs... több»

#54883

NA Saindhav  (2024)

akció | dráma | krimi

#54884

dokumentum

Egyre többször szólnak a tv hírek napokig tartó erdőtüzekről, amelyek iszonyatos pusztítást okoznak világszerte. Nemcsak a Föld távoli vidékein alakulnak ki erdőtüzek, nálunk... több»

Rendező: Mosonyi Szabolcs

#54885

dokumentum

Dokumentumfilm az autógyártó Ettore Bugatti életéről. A Bugatti egyet jelent a luxussal, a sebességgel és az eleganciával. Az olasz családnév ellenére a márka francia is, gyökerekkel... több»

Így készült: Chicago musical a Szegedi Szabadtérin
#54887

A műsorban nyomon követhetjük a folyamatot, ami a Chicago előadáshoz vezetett a Szegedi Szabadtéri játékokon belül. Betekintés a kulisszák mögé, fontos pillanatok az... több»

#54893

NA From Black  (2023)

horror

Egy gyógyulófélben lévő drogfüggő, aki kétségbeesetten keresi a lezárást, és akit nyomasztó bűntudat gyötri kisfia eltűnése után, bizarr ajánlatot kap: megtudhatja az igazságot... több»

#54894

dokumentum

Lehet, hogy a csillagászat nagy rejtélyei végre megoldódnak? A 2022 nyarán munkába állt, a kozmosz valószínűtlenül távoli tájaira is ellátó James Webb űrtávcső segítségével... több»

Tutanhamon sírjának feltárása − a 100. évforduló
#54896

dokumentum

Zahi Hawass, Egyiptom legkiemelkedőbb régésze Tutanhamon utolsó nagy rejtélyeit próbálja megoldani, miközben felfedi a sír felfedezésével kapcsolatos titkokat. több»

#54898

animáció | kaland

Monsterville egy olyan város, amelyet szörnyek laknak, akik megunták, hogy emberek között éljenek. Egy nap azonban egy Hanna nevű kislánynak sikerül betörnie a világukba, és ezzel... több»

Rendező: Lorena Ares