Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
A falképfestő - Patay László
#72241

dokumentum

Patay László a legtöbb falfelületet festette a XX. századi magyar művészek közül. A Ráckevén élő idős művész lakhelye katolikus templomát is újjávarázsolta. Élete fő... több»

Rendező: Csonda Judit

Rokonok + 10 év
#72242

dokumentum

Lukács Csaba újságíró Budapesten él. Ő az egyetlen, aki elszármazott Erdélyből. Tizenhat első unokatestvére van, akik főleg Parajdon és Székelyudvarhelyen élnek. Nagy hát a... több»

Rendező: Lukács Csaba

G. I. Joe története
#72243

A G. I. Joe csapat tagjai éppen egy rádióhullámokat kibocsátó, az emberiség energiaellátását forradalmasító átviteli berendezést tesztelnek, amikor õsi ellenségeik a Cobrák, az... több»

El Nino - A Kisded
#72244

dráma | játékfilm

Egy fiatal fotográfus vidéken egy reklámplakáthoz készít felvételt a felkelő napról kollégái társaságában, miközben két fiatalember elindul a fővárosból, hogy kiraboljanak egy... több»

Az ellenség köztünk van
#72245

dokumentum

A film három kémkedésért elítélt ember története. Atkáry Arisztid egy olasz diplomata ismerőse tanácsára 1950-től jelentéseket küldött a müncheni Szabad Európa Rádiónak a... több»

A világ legbiztonságosabb autói
#72246

dokumentum

Autók, amelyek érzékelik, ha a sofőr elbóbiskol; önmaguktól lassítani képes gépkocsik… Melyek azok a forradalmian új technológiák, amelyek lehetővé teszik, hogy a jövőben még... több»

Altaussee
#72247

NA Altaussee  (2002)

dokumentum

Ausztria természeti szépségekben rendkívül gazdag vidékét mutatja be a film, amely a XIII. századtól volt a Habsburgok tulajdonában. A megélhetést a mai napig a só valamint a... több»

Rendező: Reviczky Katalin

Születésnap
#72248

dokumentum

A 75 éves Sára Sándor operatőr-rendezőt, a Duna Televízió első elnökét köszöntik barátai, kollégái az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Rendező: Wonke Rezső

#72249

dokumentum

Milánó, a kilencvenes évek. Anna Maria Habermann édesanyja meghal. A lánynak fel kell számolnia szülei lakását. A hagyatékból iratok kerülnek elő. Anna Maria ötvenévesen ezekből a... több»

#72250

vígjáték

James felveszi a kapcsolatot gyerekkori barátjával, Tommal, aki éppen legyőzte a rákot. Óhatatlanul is belekeveredik barátja magánjellegű ügyeibe. több»

Életünk színekkel
#72251

dokumentum

A műsorban olyan tudósokkal találkozhatunk, akiket lenyűgöz a színek érzékelésének mikéntje, továbbá megismerhetünk különleges embereket, akik szokatlan módokon látják azokat. A... több»

Bűn volt a szó...
#72252

dokumentum

A filmben Moyses Márton tragikus sorsát idézik fel rokonai és barátai. A nagyajtai születésű, félig szász, félig székely származású, kiemelkedően tehetséges fiatalember... több»

Rendező: András Ferenc

Zeffer András és a RockBand
#72253

zenés

A felétel 2007. október 27-én, a Petőfi Csarnokban rendezett teltházas koncerten készült.

Rendező: Sebők György

Szereplők: Zeffer András

#72254

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#72255

93 Panelkapcsolat  (1982)

(2)

dráma

Egy egymástól eltávolodó férj és feleség elgondolkodik a házasságuk legrosszabb vitájához vezető eseményeken. több»

Nagyon jó és hasznos film, ajánlom meggtekintésre mindenkinek. Érdemes elgondolkodni rajta, hogyan ment tönkre annyi ember élete, annyi család és generáció egy hülye utópista eszme miatt.
#72256

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City mocskos... több»

#72257

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»

#72258

dráma | vígjáték

A hetvenéves Mahin, aki eddig magányos volt, úgy dönt, hogy újraéleszti szerelmi életét. Egy véletlen találkozásból pedig egy felejthetetlen este kerekedik. több»

#72259

dráma | vígjáték

Delia, háromgyermekes anya az 1940-es évek második felében Rómában él. A város a felszabadulásból fakadó remény és az éppen csak véget ért háború okozta anyagi nehézségek... több»

#72260

dokumentum | életrajzi

Pablo Picasso a történelem egyik legmegbecsültebb művésze. Mégis, mi vezette őt ilyen elismeréshez? Évekig figyelmen kívül hagyták meghatározó élményeinek jelentőségét – az... több»