A színészek és az alkotók szerintem beletették a maximumot, de sajnos a sztori eléggé kiforratlan. Láttunk már hasonlóan banális alapsztorijú amerikai filmeket, de valahogy mégis jobban működnek. A karaktereket is jobban fel lehetett volna építeni. Ha a sztorit jobban összerakják, akkor ez egy szuper film lehetne, de technikailag viszont nagyon ügyesek voltak a munkatársak. A vágás, a perspektívák, beállítások, kameramozgás, színvilág viszont szerintem 5 csillag. Igényesen meg lett csinálva.
Sziasztok, nagyon gyenge. Káoszok káosza. A 40-50-es korosztály számára úgy elmegy, ennyi összességében. Nagyon nem jött be. Mert mi jut eszünkbe, gyerekkorunk meg balhék, javító, 25 év eltelte után megint talizik mindenki mindenkivel, felnövünk meg minden. De a balhé az kell, basszus. A magyar népnek ez kell, hát nekem nyolc. És apuka sem maradhat ki a kiszúrásból. De Reviczki Gábor azért megfújja a régi festményt, ez slussz poén. Ennyi... 5,8 X
Örülök, hogy valamit végre nem Csányival akarnak eladni, remek színészek, remek alakítások, és közben az ember egy kicsit a magáénak is érezheti ezt a filmet. Szuperjó!
Ha másnak mesélem, még érdekesnek is tűnhet a történet, de valahogy, ahogy ültem a moziban, azt vártam, mikor lesz már vége.
Nem volt nagy szám a film, egyszer meglehet nézni. A végén az ember már kínjában nevet, annyira gáz az egész.
Nincs több magyar színész? Nagyon unalmas, hogy minden filmből ugyanazok az arcok köszönnek vissza. Még ha csúcsteljesítményt nyújtanának, talán kevésbé zavarna, de erről a filmről sem mondható el, hogy végre elhozta az áttörést a magyar filmiparban.
Megnéztem, de megbántam. A színészi alakítás borzalmas, a történet 0, talán még a Drága örökösök is lenyomj. Ismét megmutatták a magyarok, hogy nem tudnak filmet készíteni.
Nem hiszem, hogy a legjobb filmként vonul majd be a magyar filmtörténetbe, de meglepően jól összerakták. A forgatókönyvön még csiszolhattak volna, ez a sztori kicsivel több izgalmat is elbírt volna, de végső soron az apró hiányérzetet leszámítva nem volt rossz.
Adott volt egy jó sztori és egy "gyenge" rendező. Nem tudott élni a lehetőséggel. Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből. Az egész film alatt unatkoztam, vártam, hogy vége legyen. Semmiféle érzést, sem jó kedvet, sem bánatot, sem elmélkedést ne... Több