Összességében tehát a Pesti balhé valóban egy igazi közönségsiker lehet a mozikban, minden adott hozzá: a cselekmény izgalmas, látványos, a színészek nagyszerűek, a nevetés biztosított, a képi világ pedig hollywoodi mozikat megszégyenítően szépen kidolgozott és látványos. Több
Winnetou átka
Talán csak abban bízhatunk, hogy majd az idő nosztalgikus fénnyel vonja majd be mindezt. Több
Magyar meló
Kicsit több öniróniával, bátrabb humorral és valódi egyéniségekkel remek film is válhatott volna a Pesti balhéból. Több
Az ok, amiért nem nézünk magyar filmeket
Egy szó, mint száz, az előzetese alapján nagyon szerettem volna szeretni ezt a filmet, egy könnyed, pörgős, humoros nyári kikapcsolódásra vágytam, ami miatt tényleg érdemes újra jegyet váltani a moziba. Ehelyett egy primitív, affektáló, méltatlan fércművet kaptam jó adag szánakozással és háborgással karöltve. Több
Bolond lyukból…
A Heaven Street Seven Krézi sráca, illetve a Mézga család főcímdala, a Néha légy bolond egy kicsikét… fogja keretbe Lóth Balázs filmjét. A Pesti balhé a hülyeség erejét demonstrálva száll szembe a spontaneitást nélkülöző, a hétköznapi rutinba merevedett élettel. Több
A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen!
Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem,
vegye fel velünk a kapcsolatot.