13 kísértet

Premier (HU): 2002.02.28.

13 Ghosts  (1960)

2024.06.02 neki

Nehéz a látók élete

Ez a film tökéletesen bemutatja, milyen is, amikor felelőtlenül nyúl az egyszeri milliárdos a mágiához.

2019.09.11 Timon

Az eleje amolyan átlagosnak indult. Azután a családiasabb jelenetek kicsit lazítottak,ami jól is jött,mert kissé máe túl volt hajszolva.Sajnálatos módon erős félelemhiányt éreztem,de a látvány sokkal jobb volt már. 10/6

2023.03.02 Kóborló

Kísértettek az alagsorban

Annak idején, amikor idehaza elkezdődött a dvd-k térhódítása, és a videokazetták szép lassan kiszorultak a kereskedelmi piacról, eme film egyike volt az első megvásárolt dvd lemezeimnek, és a napokban arra gondoltam, hogy miért ne elevenítsem fel az ... Teljes kritika

2018.05.05 Laca//Ho/rr/oR//

Gyerekkoromban nagyon sokszor láttam és szerettem is ezt a filmet és nem csak Shannon Elizabeth miatt, hanem a tipikus 2000-es évekbeli szellemes filmek amiket akkoriban gyártottak, meg volt a feeling-je. Matthew Lillard és Tony Shalhoub is nagyon jol formálták meg a karakterüket és maga a story is egész jó volt.

A magyarországi dvd-s kiadás játékideje 87 perc volt, viszont a mozis változata 91 perces.Szerző: Kóborló