Stephen King egy 2002-ben írott novellagyűjteményében található az 1408 című novellája (Magyarországon 2004-ben jelent meg eme novellagyűjteménye, Minden haláli címen)! Maga a filmes adaptáció, egy egészen korrekt darab lett, bár nem tartozik a kieme... Teljes kritika
Nagyon jó. Berántja a nézőt és nem engedi. Bár horrornak azért nem titulálnám mert annyira durva dolgok azért nem történnek benne. A vége elképesztő és egyben szép is, bár ez elég furcsa egyveleg, de működött. Át tudtam érezni a főhős karakterét és végig szurkoltam, hogy valahogy kijusson...
Tetszett a film, hogy gondolkodásra sarkallja a nézőt. Agyal a dolgokon, nem csak sodródik a történtekkel.
A film nem horror, de sikeresen megtartja az érdeklődést és az alap feszültséget a végéig... Az ember kíváncsi, mi fog történni, hogy is alakul a vége. Nem éreztem hiányt a végét illetően sem, szerintem egy jól kerekített történet. Azóta többször is megnéztem, jó kis mozi unalmas estékre. :)
Egy filmnek elment. Maga a történet szokatlan, de túl bonyolult volt számomra. Az alap tetszett, hogy egy szoba rejtélyes, hogy meghalnak benne rejtélyes titokzatos körülmények között. A film első részéig még izgalmas volt, de utána végig csak arra vágytam, hogy legyen vége.
Szerintem egy nagyon jó horror. Mocskosul bele tudja élni magát az ember, főleg ha ilyen jó a színészi alakítás, mint ebben a filmben! Többször láttam már, és még így sem sajnálom az időt, hogy újranézzem! Erősen ajánlom!
Nagyon jó, és ütős horror, egyik kedvencem, sikerül a feszültséget felfokozni a film közben, és elég látványos is, aki egy izgalmas horrora vágyik, az mindenképpen nézze meg!
John Cusack karaktere nagyon idegesítő volt, de a színész jól hozta a szerepet. Végig elég feszült a hangulata, voltak benne ijesztő jelenetek, tényleg jó kis film.
Szerettem volna, ha kicsit ijesztőbbé válik, de sajnos nem történt meg. Ettől függetlenül érdekes és izgalmas a történet, tele fordulatokkal és meglepetésekkel.
úúú, az egyik kedven horrorfilmem. John Cusack nagyon ott van a szeren. Tökéletes "őrültet" játszik már a végén. Nagyon megy neki ez a fajta stílusú karakter megformálása. Ez tipikusan egy eszes horror, egy kis szürreális humorral vegyítve. Szerintem... Több