Nagyon jót aludtam rajta... Az előzetes alapján jól bekészültünk popcorn, kóla, aztán egy jó kis szombat délutáni szundi lett belőle. Sokkal jobbra számítottunk.
Többet vártam ettől a filmtől, mindenki agyondicsérte, de egyszer nézhető. A mosómedve a legjobb arc benne, de azt hiszem nálam a koncepció nem jött be igazán.
Én imádok minden képregény adaptációt. Számomra ez a guilty pleasure. Sosem nyafogok a bugyuta történeten vagy rossz karaktereken, egyszerűen élvezem és annak veszem ami. Egy jó kis szórakozás semmi más, sok humorral.
Látványos szórakoztató film kerekedett ki a képregény storyból. Nem lett rossz de jobbra számítottam...
Nagyon tetszett, mindenkinek kötelező Marvel. A poénokat is nagyon jól összehozták a sztorival együtt.
Féltem, hogy nem fog tetszeni, mert nekem az eleje elég akciófilmesnek tűnt,de aztán a cuki karaktereknek köszönhetően belopta magát a szívembe. Izgalmas, jó sztorival, és nagyon nagyon cuki karakterekkel ( Pontosabban a cuki fára gondolok)
Nem ismerem a képregényeket de ez a film nagyon tetszett! Vicces volt és fordulatos. Várom a folytatást!
Én azt bírtam ebbe a filmbe a legjobban, hogy olyan alakok voltak benne, hogy nevetni tudtam rajtuk, főleg a mosómedvén.