Nekem nagyon nem jött be.Unalmas, vontatott, valamiért nem kötött le. Aki szereti a képregényhősöket azoknak persze kötelező!
Eszméletlenül szórakoztató film és ezeket a szuper hősöket nem is ismertem. Mindenképpen megérte a mozit a film. Egy igazi nyári mozis szieszta.
egy szórakoztató kis űrkaland remek zenével, látvánnyal és történettel, ráadásul a humora is a helyén van
Teljesen jó volt! Jó jelenetekkel, és jó karakterekkel. A sztori vonala sem volt szerintem annyira kiszámítható. És ne felejtsük el, hogy sok jó zenével is gazdagították a filmet.
nagyon látványos, nagyon izgalmas, nagyon jó és komplex karakterekkel rendelkező film, látszik, hogy igényes munka eredménye. A filmzenék nagyon jó választásnak bizonyultak, és a poénok is jókor, jó helyen robbantak. MIndenképp érdemes megnézni, bár hosszú, de végig leköt
Akárhányszor meg lehet nézni! Hihetetlen alakítások, nagyszerű poénok, ez a film minden dicséretet megérdemel. Az egyik legjobb képregény adaptáció.
Nagyon egyedi Marvel film, ahol inkább a szájhősködés, mintsem a valódi szupererő a lényeg, így hőseink nehezen boldogulnak. De ez csak pozitív lehet. Ajánlom mindenkinek, mert sokat lehet nevetni rajta...
Nagyon vicces, és látványos. Az eddigi képregényfilmektől eltér, viszont nagyon pozitív irányba! Kedvencem amikor a végén táncol Groot! Az abszolút tetőfoka a humornak!
Csodálatos látványvilág, érdekes és vicces karakterek, nem mindennapi sztori egy nem mindennapi képregényből. Életem egyik legjobb moziélménye volt, és ne felejtse el senki, hogy Marvel filmnél mindig várd meg a stáblista végét!! :D