Kicsivel több mint 10 év után végre rávettem magam a bővített változatú A hobbit: Váratlan utazás filmre. Természetesen anno nekiálltam a normál verziónak is, de ha emlékezetem nem csal, kb. 20 percig jutottam vele. Sajnos ahogyan ez is, és a Harry P... Több
Igazi Fantasy!! Egy jó Kaland. Az eleje elég lassan indul be, vannak benne unalmas párbeszédek, de a gyönyörű látványvilág sokszor odaszegezi a tekintetünket :) A film közepefele a csaták valamiért nem kötöttek le. A második része már sokkal jobb fol... Több
Nagyon nagyon jó. Kicsit másabb hangulata van, mint a könyvnek, de ettől függetlenül visszaadja azt az érzést, amit a Gyűrűk Urában megszoktunk. Jó a cselekmény, pont megfelelő bevezetésnek a következő filmhez. Aki szereti a Lotr világát, ezt is imádni fogja,
Az eredeti Gyűrűk urához sok szállal kapcsolódó, de mégis más történet. Sok-sok kalanddal és remek látványvilággal készült film, melyből a zenés is egész kellemesre sikeredtek.
Kedvenc, kedvenc, kedvenc. Nagyon jó látványvilágú, izgalmas és néhol humoros film. A színészek nagyon jók, a történet is kiváló. A speciális effektek pedig fantasztikusak.
Eredménytelenül volt tele nagy színészekkel a stáblista, ha a tartalmat nem tudták megtölteni élettel. Ezt az időt már tényleg nem kapom vissza. Igaz, hogy ez közhely, de teljesen ráillik. Nem éreztem késztetést, hogy végignézzem.
Egészen ígéretes kezdése a trilógiának a könyvhöz képest némi plusszal és pár bugyuta klisés jelenettel. Viszont erős túlzás egy ilyen rövid könyvet három ilyen hosszú filmben adaptálni. A bővített változatban akadt pár új jelenet, amikben visszakösz... Több
Szerintem ugyanolyan jó, látványos és izgalmas mint a többi. Imádom az egész történetet. A könyvet is olvassátok el, és a filmeket is nézzétek meg. :)
Modern, látványos fantasy. Kategóriájában kiemelkedő, nagyon nagy élményt nyújt főként a fiatalabb korosztálynak és a kategória kedvelőinek. Érdemes megnézni.
Nem biztos, hogy szükség volt erre a történetre, a Gyűrűk ura mindent visz, de valahogy ez is magával tudott ragadni.
Nem egy Gyűrűk Ura szintű feldolgozás (talán a sztori szétszabdalása miatt), de Martin Freeman-nek nagyon jól áll a szerep. A világ még mindig nagyon érdekes, jól kidolgozott, ez a rész még izgalmasnak is mondható.