A 2014-es év legjobb Sci-fije. Látványos, szórakoztató, és a sztori is kiváló. Még ilyen filmeket!!!
Kellemes csalódás. Mostanában annyi ilyen filmet dobnak piacra hogy az ember keményen mellé tud lőni, de ez nem tartozik közéjük. Jól van felépítve a sztori, izgalmas és vicces. Ajánlom!
Ha úgy nézzük, mint inváziós sci-fit, akkor átlagos, de élvezhető alkotás. De nekem valahogy átjött az is, ami mögötte van. Ez az életünk. Ennek fényében a sok-sok ordító logikai bukfenc nem is olyan zavaró. Tom Cruise pedig naná, hogy nagyot alakít most is.
Nincs mit mondani. Az elején egy sablonos filmnek indult és nem is tudtam, hogy most mivan....első respawn-nál mondom mi? Aztán a 3. után már éreztem, hogy gyerekek ez izgalmas lesz Így is lett. Ajánlom! Kiváló film volt. 10/10
Mit mondjak... az utóbbi évek egyik legjobb akció filmje volt számomra ! Tom Cruise remek alakítást hozott, akárcsak Emily Blunt. Engem nagyon meggyőzött a film, az első perctől az utolsóig magával ragadott.
Nekem várakozáson felül teljesített. A történet is többnyire kerek volt, az szereplők is nagyon jót alakítottak. És végre nem Amerika hanem Európa a színtér. Értékeltük.
Amikor Tom Cruise meghal az elején, azt hittem ennyi volt. De amikor minden kezdődött előröl, olyan "na ne máár" érzésem volt. Nem igazán tetszett ebben a filmben ez az "időutazásos" dolog. Amúgy egész elfogadható volt. Bár azok a robot ruhák sem nag... Több
Bírtam ebbe a filmbe hogy Tom Cruise újra élte a tegnapokat ha meghalt. Kicsit igaz lehetett volna izgalmasabb is de azért párszor meg lehet nézni.
Okos átgondolás, a Forráskód c. film is ezen az elven alapul, de azért ez egy látványfilm ütős látványelemekkel ;)
A látványos akciófilmek műfajában ez a film teljes mértékben a helyén van. Meg lehet nézni egyszer, és az ember élvezni fogja a pörgést, a látványvilágot, stb. Sokat persze nem kell várni tőle, és látszik, hogy a készítők inkább csak el akarták bájol... Több
Végig izgalmas és fordulatos. Tom Cruise jól játszik benne. Jó volt a képi megvalósítás is, bár a lények lehettek volna jobban kidolgozottak is. A végét viszont nem igazán értettem.