A holnap határa

Edge of Tomorrow

2015.01.25 simi09

A 2014-es év legjobb Sci-fije. Látványos, szórakoztató, és a sztori is kiváló. Még ilyen filmeket!!!

2015.01.22 sggyula

Kellemes csalódás. Mostanában annyi ilyen filmet dobnak piacra hogy az ember keményen mellé tud lőni, de ez nem tartozik közéjük. Jól van felépítve a sztori, izgalmas és vicces. Ajánlom!

2015.03.26 zotyika33

Ha úgy nézzük, mint inváziós sci-fit, akkor átlagos, de élvezhető alkotás. De nekem valahogy átjött az is, ami mögötte van. Ez az életünk. Ennek fényében a sok-sok ordító logikai bukfenc nem is olyan zavaró. Tom Cruise pedig naná, hogy nagyot alakít most is.

2015.04.01 csusza

Nincs mit mondani. Az elején egy sablonos filmnek indult és nem is tudtam, hogy most mivan....első respawn-nál mondom mi? Aztán a 3. után már éreztem, hogy gyerekek ez izgalmas lesz Így is lett. Ajánlom! Kiváló film volt. 10/10

2015.03.26 ch003067hd

Mit mondjak... az utóbbi évek egyik legjobb akció filmje volt számomra ! Tom Cruise remek alakítást hozott, akárcsak Emily Blunt. Engem nagyon meggyőzött a film, az első perctől az utolsóig magával ragadott.

2015.03.25 casio_betti

Nekem várakozáson felül teljesített. A történet is többnyire kerek volt, az szereplők is nagyon jót alakítottak. És végre nem Amerika hanem Európa a színtér. Értékeltük.

2015.03.12 totheva4

Azt érdemes tudni hogy ez a film egy klasszikus japán mangát dolgoz fel! Én tudtam , szóval ennek tudatában ültem a film elé! Nem csalódtam sőt , hűen visszaadja a manga történetét. a Színészek kiválóan alakítanak , kellőképpen izgalmas és fordulatos története van. Kiérdemli az 5/5-öt.

2015.03.01 dodmin

Amikor Tom Cruise meghal az elején, azt hittem ennyi volt. De amikor minden kezdődött előröl, olyan "na ne máár" érzésem volt. Nem igazán tetszett ebben a filmben ez az "időutazásos" dolog. Amúgy egész elfogadható volt. Bár azok a robot ruhák sem nag... Több

2015.01.31 sanyika

Bírtam ebbe a filmbe hogy Tom Cruise újra élte a tegnapokat ha meghalt. Kicsit igaz lehetett volna izgalmasabb is de azért párszor meg lehet nézni.

2015.01.26 KG

Okos átgondolás, a Forráskód c. film is ezen az elven alapul, de azért ez egy látványfilm ütős látványelemekkel ;)

2016.02.14 jazzy

A látványos akciófilmek műfajában ez a film teljes mértékben a helyén van. Meg lehet nézni egyszer, és az ember élvezni fogja a pörgést, a látványvilágot, stb. Sokat persze nem kell várni tőle, és látszik, hogy a készítők inkább csak el akarták bájol... Több

2015.02.04 Drein

Végig izgalmas és fordulatos. Tom Cruise jól játszik benne. Jó volt a képi megvalósítás is, bár a lények lehettek volna jobban kidolgozottak is. A végét viszont nem igazán értettem.

2015.01.27 Tresor

Nekem tetszett de nem fogott meg annyira hogy még egyszer megnézzem.

2015.01.23 Emil444

Igazán egyedi film, a scifi kategóriában első osztályú..kár, hogy évente egyszer gyártanak ehhez hasonló filmeket...