Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
46
Vélemények
65
Képek
7
Videók

Filmkritika: A láthatatlan ember (2020)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Kiknek ajánljuk: akik nem a „nagy elődők” miatt ülnek be a filmbe és nem várnak többet annál, mint amit az előzetes megmutat nekünk. több»
 
A film az utolsó harmadában néhány nem várt fordulatot is tartogat, és a játékidő alatt csak nagy ritkán ül le. Azt mindenesetre ismét fényesen bizonyítja, hogy a műfaj és a társadalmi problémák felvetése egyáltalán nem zárják ki egymást. több»
 
kritika több»
 
A láthatatlan embert bizony meg kell nézni, csak jómagam többet reméltem ennél is. Bárcsak minden újragondolás ilyen lehetne. több»
 
Egy közepes alkotás született, amit sajnos nem a valódi érdemei alapján fognak megítélni. Véleményem szerint úgy kellene és az alábbi pontszám azt tükrözi. több»
 
... egy erős atmoszférával, bizonyos esetekben kreatív megoldásokkal és egy nagyszerű végzet asszonyával a főszerepben bizonyította a film, hogy volt értelme elkészülnie. több»
 
Szóval irány a mozi, mert bizony ez a film sokkal több annál, minthogy legyintve elintézzük és kivárjuk a TV premiert vagy a korongos megjelenést. több»
 
Kellemes újrázása volt, mai köntösben a klasszikusnak, felejthető alakításokkal és korrekt történetmeséléssel. Semmi több. több»
 
20 pontot csak azért veszített a film, mert néhány jelenetben már ők sem bírták visszafogni magukat és ellőttek pár láthatatlan emberes filmes klisét. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.