Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
65
Képek
5
Videók

Vélemények: A láthatatlan ember (2020)

 
Bakó Zoltán   2020. 04. 02.

legújabb vélemény

Ócska!

Klisés, közhelyes, teli hibákkal. Egy talicska lótrágya többet ér.

1
 
Puncs   2020. 03. 16.

a nap véleménye

A láthatatlan félelem

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Már hónapokkal korábban eldöntöttem, hogy jegyet váltok erre a filmre. A mozielőzetesében ugyan sok mindent lelőnek az alkotók, de még így is remek thriller. A film főszereplője Cecilia, akit Elizabeth Moss alakít. Cecilia előre eltervezi, hogy megszabadul bántalmazó férjétől, ami sikerül is neki. Ám ennek ellenére nem lélegezhet fel, még annak tudatában sem, hogy exe öngyilkosságot követett el. Folyton úgy érzi, hogy valaki figyeli őt, hogy soha nincs egyedül. Környezetében senki nem hisz neki, még a saját húga is elfordul tőle. Bevallom, személy szerint én arra számítottam, hogy a film végig kételyek között fogja tartani a nézőt azt illet... több»


 
NGN   2020. 03. 04.

Igazán kellemes csalódás volt a film, mert sokkal rosszabbra számítottam. Remek atmoszférával megáldott thriller kerekedett ki ebből az egészből. Elisabeth Moss pedig hitelesen alakítja a szerepét, fantasztikus színésznő.

 
indingo   2020. 03. 04.

Nem olyan rossz a film és biztos akad némi hiányérzetünk és felmerülnek kérdések, de mindez nem olyan lényeges, ha mindent egybe vetünk egy kerek történet, némi izgalommal, de mindenre választ kapunk. Sajnos a gyakorlott film néző sok mindent előre kitalál.

 
HETEDIK   2020. 03. 02.

Ha valaki ebben a témában valóban egyedi filmet akar látni, nem pedig egy futószallagon gyártott újabb klisé hegyet, annak bátran ajánlom Kevin Bacon-el az Árnyék nélkült!

 
harnas1207   2020. 03. 08.

Láthatatlan ember, látható klisék

Szögezzük le gyorsan, hogy nem a világ megváltására készült az az alkotás! Készítői csupán egy kellemesen izgalmas, ugyanakkor csavaros és ijesztő thrillert szerettek volna a nézők elé tenni. Sajnos ez nem sikerült. Már a bevezetésnél érezni lehet a sablon ízét, ezen Elizabeth Moss játéka se tud változtatni, pedig tökéletesen alakítja az őrület határán egyensúlyozó karaktert. Itt álljunk is meg egy pillanatra! Ami az egyik oldalról bók, a másik oldalról kritika: nem feltétlen szerencsés választás a színésznő olyan szerepre, ahol az elhagyhatatlan, álmaim nőjét kell megformázni. A karakter megformázása, az arcjáték mesteri, de sehol nem érezhető a feszültség. Egy pillanatig nem tud a történet kétségeket ébreszteni a nézőben. A szerepek adva vannak, a feszültség hamar elvész, és marad az igazi klisé halom. Miközben egymást érik a logikátlan bakik és a megválaszolatlan kérdések, úgy kerekedik ki egy olcsó sci-fi a várva várt katarzis helyett. Mint egy robogó vonat, úgy suhan el a film a kihagyott helyzetek között. A védtelen nő nemes és pusztító bosszúja manapság sláger téma a filmgyártásban, de ennél többet várunk el. A negatív főhősről jóformán semmit nem tudunk meg. Azonban itt is él az örök igazság: ha valaki felvesz egy különleges ruhát, akkor egyből mesterlövész és fekete öves harcművész lesz az illető. Egyszóval A láthatatlan ember semmi újat nem tudott mutatni, nagyobb volt a füstje, mint a lángja. De lehet, hogy csak én nem látom a láthatatlan embertől az erdőt...

 
Lonka   2020. 03. 04.

Nem egy nagy durranás a film. A kivitelezés profi munka, de a történetében elég sok hiba van.

 
Lubi   2020. 03. 02.

a nap véleménye

Nem látni és nem szeretni

A nagy hollywoodi stúdiók egytől-egyig irigykedve figyelhetik, ahogy a Disney lassan egyeduralkodóvá válik a filmiparban. A filmes Marvel-univerzumuk úgy volt képes megszólítani a nézők tömegeit, hogy már több mint tíz éve töretlen népszerűségnek örvendenek a sorozat epizódjai. Így nem meglepő, hogy minden stúdió a bevált receptet igyekszik követni. A szerencsésebbek, mint a Warner, maguk is rendelkeznek szuperhősök filmes jogaival, noha az univerzumépítés helyett ők az egyedülálló alkotásokban találták meg számításaikat. Mindenki mást pedig lassan felvásárol az egeres cég, ahogy tette azt a Fox és a Lucasfilm esetében is, melyek közül előbbi az X-men, utóbbi pedig a Star Wars filmuniverzumo... több»

 
Greeta   2020. 03. 13.

A láthatatlan ember: Gárdonyi Géza után szabadon

SPOILERES Nagy elvárásokkal ültem be  a moziterembe. Egyrészt az előzetes is egy izgalmas filmet ígért, másrészt belefutottam egy-két kritikába, és mind csak dicsérte a filmet. Mindezek ellenére nekem csalódnom kellett. Jól indult a történet, azonnal feszültség volt a levegőben, de ez sajnos hamar alábbhagyott. A legfőbb bajom az egésszel a történet volt. Mire volt jó ez az egész mese a pali részéről? Eljátszom a halálom, de közben titkos, általam tervezett hacukába bújok, amitől láthatatlan leszek. Már ez is egy kicsit hihetetlen volt, hisz a mai korban játszódott az egész film. Még ha azt mondják, hogy 20-30 évvel a jövőben vagyunk, esetleg hihetőbb. Az egész cirkuszt azért csinálja a fi... több»

 
lucy07   2020. 03. 06.

Alig vártam, hogy megnézhessem a filmet szerintem nagyon jól összerakott zseniális film lett. Végig éreztem a feszültséget az egész film alatt egy percig nem volt unalmas, felülmúlta az elvárásaimat.

 
Caravaggio1978   2020. 03. 07.

végre egy jó mozi

Végre egy kellemes kis történetet láthattam,egy percre sem lankadt a figyelmem,mindig történt valami.A legnagyobb piros pont a történetben hogy nem kell utána egy órán át elemezgetni az átvitt értelmeket,meg a művészi metódusokat.Egy nagyon jól összehozott történet,nekem nagyon tetszett,végül is moziba szórakozni jár az ember nem sálat kötni,

 
Ákos Varga   2020. 03. 05.

Problémás szakítás

A 2017-es A múmia sikertelensége után a Universal korai horrorfilmjeinek remake-jei úgy tűnik, új irányt vettek: a low-budget horrorokban utazó Blumhouse stúdió James Whale 1933-as A láthatatlan emberjét álmodta újra, az eredmény pedig hatásosan reflektál a #metoo-jelenségre, de a mindennapjaink szerves részévé vált technológiáról is van mondanivalója. Leigh Whannell rendező egy abuzív párkapcsolatból indítja az őrült tudós figurát mozgató sztorit: Cecilia (Elisabeth Moss), a dúsgazdag optikai szakember, Adrian Griffin (Oliver Jackson-Cohen) felesége megelégeli a férfi abuzív, uralkodó természetét, és függetlenedése érdekében egy éjjel megszökik az erődként is funkcionáló, hipermodern kütyük... több»

 
drg0602   2020. 02. 28.

Tökéletes történet és alakítások.

Szuper jó alkotás és színészi alakítások, tele jó ötletekkel és persze izgalommal.! Igen jó ötlet volt a láthatatlanság, főleg ha jól van használva, mint ebben a zseniális alkotásban. Az író és rendező előtt le a kalappal, Elisabeth Moss szerepe és alakítása tökéletes, és egyben zseniális, ahogyan belép Adrian szerepébe Oliver Jackson-Cohenaz az is tökéletes. A film jó fel van vezetve, és az izgalom, feszültség az bizony kitart egészen végéig, ez persze dicséretre méltó, és egyben dicséri a rendezőt! A végjáték szintén nagyon jó, a légkör és hangeffektek tökéletesen illenek az egész filmhez. A mellékszereplők is nagyon jól szerepelnek. Tele van meglepetésekkel a film, amely kitart az alkotás végéig! Ez a kicsit sci-fi, thriller és horror műfaj keverék, szerintem szuper jól sikerült. Én csak ajánlani tudom. Ebben a műfajban, nekem a topok között szerepel! Zseniális alkotás.

 
Szilárd Lakatos   2020. 03. 01.

Csalódás

Sziasztok csalódás volt a film .Olyan filmet mutathatok be...,hogy a bemutatoja alapján nagy filmet vártam .De nem igy lett. Történet is elég satnya.. A film megsem közelitti az elödjét .Elég izgalmas de vontatott.A filmröl bövebben-Egy nö életébe csöppenünk mig kiderülne mi történik addig is elmegy a film fele.Nem hisznek a nönek hogy a férje él csak láthatattlan .Kergeti mindenhol bolondnak nézik .Dili ház is bekerült a filmbe elég eldurvul minden...... és nézük a filmet ...és vége lessz..Inkább nem ajánlom filmet 1, drámai rész+félelem+6,5** őssz-7,8 **

 
Kaszás Miklós   2020. 03. 13.

Legjobb

Számomra,idáig az év legjobb thriller filmje. Fantasztikus alakítás, kiváló történet! Csak ajánlani tudom annak,aki még nem látta.

 
grigoriy1rem   2020. 02. 25.

Elisabeth Moss nem tartozik épp a kedvenc színészeim közé, de ebben a filmben hihetetlenül zseniálisan alakít. Nagyon átható, és gyakorlatilag a hideg futkosott a hátamon tőle. Kétségtelen, hogy A láthatatlan ember az utóbbi évek egyik legfélelmetesebb horrorfilmje, nálam legalábbis ott van a Top 10-ben mostantól!

 
petera050   2020. 02. 24.

Aki szeret félni, ki ne hagyja ezt a filmet! Az elején lehet, hogy hihetetlennek fog tűnni, hogy ebből egy jó kis borzongató történet kerekedik ki, de nem szabad feladni, valóban lélegzetelállító módon bontakozik ki a pszichológiai erőszak.

 
Holló   2020. 02. 23.

Habozás nélkül ajánlom a filmet. Elisabeth Moss annyira hiteles az őrült nő szerepében, hogy szinte annyira átéreztem a félelmét és rettegését, mintha magam is veszélyben lennék.

 
flash88   2020. 02. 22.

Atyaég, ez a film abszolút "kellemes" csalódás volt nekem, nem is tudom hova sorolni, nem egy konvencionális darab, de mindenképp meg kell jegyeznem, hogy néha úgy érezem, mintha egy kissé túl is játszanák a szerepüket az emberek. Ez persze nem feltétlenül volt zavaró, csak épp egy kicsit fölösleges. Ettől függetlenül mindenképpen csak ajánlani tudom!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.