Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
46
Vélemények
65
Képek
7
Videók

Vélemények: A láthatatlan ember (2020)

 
jfruzsi97   2020. 09. 22.

legújabb vélemény

Szolgálólány meséje után, Elisabeth Moss nem hazudtolta meg magát. Az arcjáték amit a filmben végig követhettünk fenomenális. A néző szinte átérezte mit érez a filmben. Jó volt a történet is maga, thriller műfajt bőven megugrotta. Jó alakítás, jó fordulatok.

 
Scriptor   2020. 08. 24.

a nap véleménye

Inkább thriller, és nem illeszkedik a láthatatlan filmek sorába

A láthatatlan ember hivatalos besorolása horror (mellette az IMDb-n még a "mystery és sci-fi" címkéket is megkapta), valójában azonban inkább egy thriller, de annak egészen jó szerintem. Leigh Whannell jól összerakta ezt a meglehetősen izgalmas mozit... teljes kritika»


 
NGN   2020. 03. 04.

Igazán kellemes csalódás volt a film, mert sokkal rosszabbra számítottam. Remek atmoszférával megáldott thriller kerekedett ki ebből az egészből. Elisabeth Moss pedig hitelesen alakítja a szerepét, fantasztikus színésznő.

 
Puncs   2020. 03. 16.

a nap véleménye

A láthatatlan félelem

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Már hónapokkal korábban eldöntöttem, hogy jegyet váltok erre a filmre. A mozielőzetesében ugyan sok mindent lelőnek az alkotók, de még így is remek thriller. A film főszereplője Cecilia, akit Elizab... teljes kritika»

 
hp   2020. 07. 14.

Elisabeth Moss ott van a nagy kedvenceim között, elsősorban miatta vártam a filmet. Eleinte jól is indult, megvolt a feszültség és a rejtély, de anélkül, hogy elspoilerezném, a második felében egymást érték a logikátlanságok és az olcsó forgatókönyví... több»

 
indingo   2020. 03. 04.

Nem olyan rossz a film és biztos akad némi hiányérzetünk és felmerülnek kérdések, de mindez nem olyan lényeges, ha mindent egybe vetünk egy kerek történet, némi izgalommal, de mindenre választ kapunk. Sajnos a gyakorlott film néző sok mindent előre kitalál.

 
HETEDIK   2020. 03. 02.

Ha valaki ebben a témában valóban egyedi filmet akar látni, nem pedig egy futószallagon gyártott újabb klisé hegyet, annak bátran ajánlom Kevin Bacon-el az Árnyék nélkült!

 
MP170506   2020. 07. 26.

Jó kis film lett. Fordulatos, izgalmas film. A főszereplő remekül alalította a szerepét, hiteles volt. A vége az, amitől kicsit többet vártam, de így is tetszett.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 13.

Nem lett azért annyira jó,hogy ódákat zengjek erről a filmről.Egy jól összerakott thriller,semmi több.A Kevin Baconos azért egy polccal feljebb van nálam.Nézhető mozi.

 
Bazzzsi   2020. 08. 31.

Elisabeth Moss szinte már eggyé vált ezekkel a fura szerepekkel. Nagyon jól állnak neki. A történet a hibái ellenére szerethető. Izgalmas és látványos sci-fi.

 
TomÁcs   2020. 09. 02.

Aki nem annyira jártas sci-fikben annak tetszeni fog a film. Van egy íves és végig pörgős, nincs idő az unatkozásra.

 
VvV   2020. 09. 16.

A nem túl hétköznapi szerepeket jól hozza Elisabeth Moss. A film nem a megszokott és a végén el is kellett gondolkodni, hogy ki volt az áldozat.

 
harnas1207   2020. 03. 08.

Láthatatlan ember, látható klisék

Szögezzük le gyorsan, hogy nem a világ megváltására készült az az alkotás! Készítői csupán egy kellemesen izgalmas, ugyanakkor csavaros és ijesztő thrillert szerettek volna a nézők elé tenni. Sajnos ez nem sikerült. Már a bevezetésnél érezni lehet a sablon ízét, ezen Elizabeth Moss játéka se tud változtatni, pedig tökéletesen alakítja az őrület határán egyensúlyozó karaktert. Itt álljunk is meg egy pillanatra! Ami az egyik oldalról bók, a másik oldalról kritika: nem feltétlen szerencsés választás a színésznő olyan szerepre, ahol az elhagyhatatlan, álmaim nőjét kell megformázni. A karakter megformázása, az arcjáték mesteri, de sehol nem érezhető a feszültség. Egy pillanatig nem tud a történet kétségeket ébreszteni a nézőben. A szerepek adva vannak, a feszültség hamar elvész, és marad az igazi klisé halom. Miközben egymást érik a logikátlan bakik és a megválaszolatlan kérdések, úgy kerekedik ki egy olcsó sci-fi a várva várt katarzis helyett. Mint egy robogó vonat, úgy suhan el a film a kihagyott helyzetek között. A védtelen nő nemes és pusztító bosszúja manapság sláger téma a filmgyártásban, de ennél többet várunk el. A negatív főhősről jóformán semmit nem tudunk meg. Azonban itt is él az örök igazság: ha valaki felvesz egy különleges ruhát, akkor egyből mesterlövész és fekete öves harcművész lesz az illető. Egyszóval A láthatatlan ember semmi újat nem tudott mutatni, nagyobb volt a füstje, mint a lángja. De lehet, hogy csak én nem látom a láthatatlan embertől az erdőt...

 
Harper   2020. 08. 15.

Egy ütős, fordulatos, izgalmas horror

Nagyon készültem erre a filmre, mert az előzetesek és a különböző publicisztikák különlegesnek mutatták. A moziból távozva pedig konstatáltam: tényleg nem okozott csalódást számomra, hiszen egyszerre kaptam egy ütős horrort, egy fordulatos thriller-s... teljes kritika»

 
BoBamburg   2020. 08. 09.

Nem rossz film, kellemes kikapcsolódás egy unalmas vasárnap délutánra, de azért nem hozza azt a szintet, mint amekkora hype volt körülötte. Viszont tény, hogy egy egész korrekt újragondolása a klasszikus láthatatlan embernek.

 
Lonka   2020. 03. 04.

Nem egy nagy durranás a film. A kivitelezés profi munka, de a történetében elég sok hiba van.

 
Greeta   2020. 03. 13.

A láthatatlan ember: Gárdonyi Géza után szabadon

SPOILERES Nagy elvárásokkal ültem be  a moziterembe. Egyrészt az előzetes is egy izgalmas filmet ígért, másrészt belefutottam egy-két kritikába, és mind csak dicsérte a filmet. Mindezek ellenére nekem csalódnom kellett. Jól indult a történet, azonna... teljes kritika»

1
 
Lubi   2020. 03. 02.

a nap véleménye

Nem látni és nem szeretni

A nagy hollywoodi stúdiók egytől-egyig irigykedve figyelhetik, ahogy a Disney lassan egyeduralkodóvá válik a filmiparban. A filmes Marvel-univerzumuk úgy volt képes megszólítani a nézők tömegeit, hogy már több mint tíz éve töretlen népszerűségnek örv... teljes kritika»

 
elekm90   2020. 04. 12.

Hangulatos és jól megírt thriller Leigh Whannell-től, aki az Upgrade után ismét nagyot alkotott. Jól adagolja a feszültséget és néhány klisé ellenére van benne egy-két csavar is, kellemes meglepetés.

 
lucy07   2020. 03. 06.

Alig vártam, hogy megnézhessem a filmet szerintem nagyon jól összerakott zseniális film lett. Végig éreztem a feszültséget az egész film alatt egy percig nem volt unalmas, felülmúlta az elvárásaimat.

 
sptt   2020. 08. 12.

Nagyon erősen kezdett a film, amit nem tudott végig megtartani, ennek ellenére az utóbbi idők egyik legjobb thriller-horrorja. A zene, a misztikus képsorok végig fenntartják a figyelmet, egy perc unalom sincs. A fordulatok is rendben vannak. 8/10

 
Ákos Varga   2020. 03. 05.

Problémás szakítás

A 2017-es A múmia sikertelensége után a Universal korai horrorfilmjeinek remake-jei úgy tűnik, új irányt vettek: a low-budget horrorokban utazó Blumhouse stúdió James Whale 1933-as A láthatatlan emberjét álmodta újra, az eredmény pedig hatásosan refl... teljes kritika»

 
drg0602   2020. 02. 28.

Tökéletes történet és alakítások.

Szuper jó alkotás és színészi alakítások, tele jó ötletekkel és persze izgalommal.! Igen jó ötlet volt a láthatatlanság, főleg ha jól van használva, mint ebben a zseniális alkotásban. Az író és rendező előtt le a kalappal, Elisabeth Moss szerepe és alakítása tökéletes, és egyben zseniális, ahogyan belép Adrian szerepébe Oliver Jackson-Cohenaz az is tökéletes. A film jó fel van vezetve, és az izgalom, feszültség az bizony kitart egészen végéig, ez persze dicséretre méltó, és egyben dicséri a rendezőt! A végjáték szintén nagyon jó, a légkör és hangeffektek tökéletesen illenek az egész filmhez. A mellékszereplők is nagyon jól szerepelnek. Tele van meglepetésekkel a film, amely kitart az alkotás végéig! Ez a kicsit sci-fi, thriller és horror műfaj keverék, szerintem szuper jól sikerült. Én csak ajánlani tudom. Ebben a műfajban, nekem a topok között szerepel! Zseniális alkotás.

1
 
HanGa   2020. 09. 07.

A legvégsőkig tartogatott meglepetéseket a film. Érdekesen indult, majd apránként mindent megtudtunk, Miként akar egy bántalmazó kapcsolatból menekülni egy nő.

 
Caravaggio1978   2020. 03. 07.

végre egy jó mozi

Végre egy kellemes kis történetet láthattam,egy percre sem lankadt a figyelmem,mindig történt valami.A legnagyobb piros pont a történetben hogy nem kell utána egy órán át elemezgetni az átvitt értelmeket,meg a művészi metódusokat.Egy nagyon jól összehozott történet,nekem nagyon tetszett,végül is moziba szórakozni jár az ember nem sálat kötni,

 
Di Canio   2020. 07. 04.

Kicsit unalmas az első harmada de aztán beindul. Nagy meglepetések nincsenek benne, de jó film.

 
stevepisti   2020. 06. 23.

Jó film, talán kicsit lassan indul be, de mindenképp érdemes kivárni a végét! Elisabeth Moss jól hozza a zavarodott nő szerepét. Nekem talán az éttermi jelent "tetszett" a legjobban, eléggé kegyetlen volt.

 
Anti007   2020. 02. 29.

Mutasd magad!

Kíváncsian vártam H.G. Wells által megálmodott történetet, ami ezúttal az áldozat szemszögéből mutatja be a Láthatatlan ember sztoriját. Akik azt gondolják már nem lehet mit kihozni a remek alapötletből,azoknak mindenképp kellemes meglepetés lesz a f... teljes kritika»

 
kota   2020. 08. 25.

ez film,ajánlóm...atmosféra super..nem horror,de izgis... jó hogy nem egy szépség ideált tettek a főszerepre... a csaj,nagyon jó játsza a szerepét... történet - ötletes..

 
Szilárd Lakatos   2020. 03. 01.

Csalódás

Sziasztok csalódás volt a film .Olyan filmet mutathatok be...,hogy a bemutatoja alapján nagy filmet vártam .De nem igy lett. Történet is elég satnya.. A film megsem közelitti az elödjét .Elég izgalmas de vontatott.A filmröl bövebben-Egy nö életébe csöppenünk mig kiderülne mi történik addig is elmegy a film fele.Nem hisznek a nönek hogy a férje él csak láthatattlan .Kergeti mindenhol bolondnak nézik .Dili ház is bekerült a filmbe elég eldurvul minden...... és nézük a filmet ...és vége lessz..Inkább nem ajánlom filmet 1, drámai rész+félelem+6,5** őssz-7,8 **

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.