Különleges történet, remek alakítások. Ki tudja, hogy milyen világ felé haladunk. Akár még elképzelhetőnek is tartom a sztorit. megrázó dolog, hogy a szerveiért tartanak egy embert. Érdekes a mondanivalója.
Legelőször, amikor láttam, nagyon betalált a története. Megindító és valóságos. Amikor másodszorra néztem, már nem ütött akkorát.
Egyáltalán nem ilyen filmre számítottam, de nekem nagyon tetszett izgalmas igaz sablontéma, de egyszer nézhető.
Számomra sajnos nagy csalódás volt ez a film. Nagyon tetszett a filozófiai gondolatfelvetés és maga az alaptörténet is. De mindez csak kb. a feléig volt képes elvinni a filmet és fenntartani az érdeklődésemet. A vége nagyon kiszámítható volt, maradt ... Több
Az egyik legjobb film ebben e témában. A története elég egyedi és elgondolkodtató, végig izgalmas és megvan a feszültség. Összességében jó kis film lett.
Izgalmas film, és nagyon komoly témát boncolgat. Szerintem abszolút helytálló az, hogy ilyen lesz, ám ha lesz, miképp kell bánni velük? Jó a színészi alakítás, a zene is.
Ötletes, egyedi film. Akciófilmek közül talán az egyik kedvencem. Minden a történet kulcsmozzanataiban rejlik. Mindenképpen érdemes többször megnézni, mert mindig van valami érdekes csavar amit elsőre nem vesz észre a néző. Izgalmas világképet vázol fel ami talán már nincs is olyan messze a mi kis valóságunktól...
Nagyszerű kis film, izgalmas a témája és még ma is bőven tudja azt az izgalmat nyújtani amit annak idején tett. Én ezt bátran tudom ajánlani a téma kedvelőinek mert megér egy megnézést.
Kategóriájában átlagosnál jobb film. Magával ragadó a cselekménye, végig izgalmas és érdekes, a színészek alakítása profi. Folyamatosan lekötött, egy percig nem unatkoztam rajta.
Tökéletes popcornfilm, ami teljes mértékben kikapcsolja az embert két órán keresztül. Érdekes ideológiai dolgokat is felvet a film, mint például a klónozás. Elgondolkodtató, hogy mihez vezethet a tudomány. Steve Jablonsky zenéje pedig remek.
A filmtől azt kaptam, amit vártam, kicst sablonos, de cseppet sem unalmas akció kaland sci-fit. A karakterek beleillenek, megfogott a látvány és a sztori.
Régen láttam, akkor tetszett. Elgondolkodtató volt, egyedi és nagyszerűen kivitelezett! Tele van váratlan fordulattal és jó akció jelenetekkel. Kicsit talán a matrix és a lopott idő közé tenném, de tényleg erdeti. Érdemes legalább egyszer megtekineni!