Itt aztán minden meg van. Zene, színészek, humor és egy egész pofás kis történet egy ilyen stílusú filmhez. Azt hittem, hogy majd valami kis bénaság lesz, de nem így történt. jól el lehet szórakozni rajta.
Maga a film története nem olyan jó. mint az első résznek, de nem lett rossz. Személy szerint Amerika kapitány karakterét nagyon csipázom és a Tél katonája se utolsó, mind a kettő menő.
Meglepődtem ezen a filmen, ugyanis nem ehhez voltunk hozzászokva, arról nem is beszélve, hogy teljesen eltér az Amerika Kapitány 1. részétől stílusban. Nagyon jó képregényadaptáció!
Szörnyen jó. A poénok nagyot aratnak még mindig. A karakterek jól meg vannak csinálva, a színészkedés kiváló. A harcjelenetek izgalmasak és feszültséget keltenek, és úgy tűnik Amerika Kapitány eléggé megszívja a repülőgépekkel... :D Imádom a Marvel filmeket.
Az egyik legjobb film a mit a moziban láttam! Nekem nagyon tetszett. Látványos, nagyon jól kivitelezett akciójelenetek. A színészek is nagyon jól alakítottak. Megérte a jegy árát főleg mivel 136perc a film és rendkívül izgalmas.
Sokkal jobban sikerült mint az első része. Epikusabb, izgalmasabb és a zenéje is karakteresebb. Egyik kedvenc Marvel filmem a Bosszúállók után. A témája is elgondolkodtató, a minden és mindenkit látó Nagy testvér érdekes viziót fest fel..
Bár az első részétől nem igazán ájultam el, mégis adtam egy esélyt a másodiknak. És nem bántam meg, ugyanis véleményem szerint sokkal jobb lett, mint az első. Másabb kor, másabb lehetőségek, másabb akciójelenetek. Tetszett. És az is, hogy Emily VanCa... Több
Nem lett olyan jó mint vártam, ebből a Bosszúállókból kiragadott karakterből soha nem lesz egy Batman, Pókember, vagy Superman. Kémsztori, ami kicsit távol került a Marvel-világtól.
Nagyon ütős szereplőválogatás és nagyszerű dramaturgia. Csak jót tudok mondani a filmtől. Abszolút lekötött mind a történet mind pedig a látványvilág.
Nekem nem nagyon nyerte el a tetszésem a film. A legtöbb dolog a filmben sablon, a történettől a párbeszédekig minden, a humora számomra kizárólag Tommy Lee Jones-ban rejlett, s azt kell, hogy mondjam, sajnos csalódtam. Már megint sablonokkal teletűzdelt popcorn mozit kaptunk.
A szokásos szereplőgárda jelenik meg, a szokásos stílust látjuk és a szokásos körítésekkel fűszerezik meg a filmet. A képregény és a fantasy rajongóknak továbbra is ajánlott, de aki már unja ezt az egészet, annak valószínűleg nem lesz egy nagy felüdülés a film.
Nekem nem jött be annyira, de ez csak az én véleményem. Lehetett volna több akció benne, de a története rendben volt szerintem. Megérte megnézni a moziban.
Az egyik legjobb Marvel filmnek mondanám, kicsit újítottak a recepten a marvel-nál, nincs tele humorral, hanem feszült kemény akciózással. Ja és persze a harckoreográfiák zseniálisak.