Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 12. 10.

legújabb vélemény

Szinte én szégyelltem magam a kínosabbnál kínosabb jeleneteknél. Kellemetlenül gyenge lett ez a film. Teljesen elszúrt az egész legszívesebben mínuszt adnék rá mivel annyira nem tetszett.

 
Gigi   2017. 01. 17.

Szeretem ezt a filmet, nagyon reálisan mutatja be egy hosszú házasság szinte természetes velejáróját, az eltávolodást, és a kétségbeesett próbálkozást arra, hogy képesek legyenek újra egymásra találni.


 
jencike1985   2017. 06. 01.

Hitelesen játszanak a színészek. Kedvenc párosom. Tommy Lee Jones nekem is megmaradt sötétzsarunak , de kezdett más arcot mutatni. Meryl Streep viszont hitelesen mutatkozott. Szuper film.

 
szd91   2015. 07. 26.

Vicces. A témaválasztás érdekes, ezzel eddig nem sok film foglalkozott éppen ezért jó. Meryl Streep még mindig nagyon jó színésznő, Tommy Lee Jones nekem mindig sötétzsaru marad, de jó volt látni hogy egy ilyen szereppel is jól elbírt.

 
Hercegno   2017. 03. 01.

Sok jót hallottam erről a filmről, azért néztem meg. Valóban jól szórakoztam rajta, de 5 helyett csak 4 csillagot adok rá, mert többet is ki lehetett volna hozni belőle.

A film összbevétele 114 281 051 dollár volt (imdb.com).

 

A film amit Kate és Arnold néz a moziban a Dilisek vacsorája (1998).

(rbernadett)
 

Jeff Bridges visszautasította Tommy Lee Jones szerepét.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.