Aranyos az egész, a humor is rendben, de olykor kicsit átlátszó a mese megoldása. Ha nézed, csak engedd el magad, és kész – érdemes. Nem lesz örök kedvenc, de nem is megy rosszul a borítónál.
Hihetetlen jó film volt. Olyan, mintha a romantika és a fantázia egy felhőn összekacsintana. A sztori lényege, hogy két őrangyalnak (Raphaelle és Gabrielnek) az a dolga, hogy megakadályozzon egy földi szerelmet, hiszen ők már más embert szántak mind a két félnek. Nagy feladatuk, hogy ez a románc ne következzen be, és ha mégis kudarcot vallanak, Raphaelle arkangyali álmai örökre szertefoszlanak, Gabrielre pedig egy önkéntes szerep vár a Földön, ha nem sikerül Pault és Léa útjait szétválasztani. Mikor sok év után véletlen találkoznak, a vágyak csak úgy dúlnak bennük, és beindul a bonyodalom. A filmben sok a nevetés, van benne varázslat és persze romantika is bőven. A film nem akar több lenni, mint egy kedves, vicces történet, és van, amikor minden magyarázat ellenére, az angyalok javaslata ellenére két ember mégis összeillik. A színészek is nagyon jól hozzák a karaktereket. Természetesek, szerethetőek, jól működik köztük a kémia. Az egész film olyan, mint egy francia desszert: könnyű, elegáns, és a végén nagy boldogság marad az ember szívében.
Hatalmas film, remek színészi alakításokkal. Az egyik legjobb vígjáték, amit mostanában moziban láttam, van benne minden, ami egy igazán jó filmhez kell.
Kellemes, édes vígjáték, végig imádtam. Ez a film minden közönség számára nyerő, aki igazi felszabadító kikapcsolódásra vágyik. Jó színészi játék, rengeteg komikus pillanattal. A franciák szenzációsak, ha szórakoztatásról van szó.
Kellemes kis francia bohóckodás, de néha túl szirupos. A zenék és a hangulat visznek előre, viszont amikor mélyre nyomnak, nem igazán üt. Nem bántam meg, hogy moziban néztem, de nem is futnék érte vissza.
Igazi nyári limonádé volt számomra ez a film, szerintem ezekben az időkben pont ilyen könnyed és vicces filmekre van szüksége az embereknek.
Eredeti forgatókönyv, elragadó párbeszédek néhány gyönyörű, érzelmes pillanattal. Egy kis vígjáték, amit akár "romantikus vígjátéknak" is nevezhetnénk egy kis pityergéssel a végén, de semmi túlzott cukrosság vagy erőltetettség. Ez a film igazi siker, remélem, sok nézőt bevonz majd a mozikba. Kiváló film akár az egész családnak. Tökéletesen adja vissza a történet azt a tényt, hogy a szerelmet nem lehet kiszámítani, nagyokat lehet nevetni rajta, nagyszerű kikapcsolódást kapunk. A színészeket tökéletesen választották ki a szerepeikre. Csakis ajánlani tudom.
Bár érteni vélem a koncepciót – láthatatlan angyalok, románc – de ez nekem túl kiszámítható volt. A karakterek inkább sablonosok, nem kaptak el eléggé. Weekend-mozinak jó, de nem kelti fel különösebben a figyelmem máskor.
Végre egy romantikus film, ami nem akar túl sokat, mégis betalál. Olyan kis puha, mint egy esős vasárnap délután takaróval meg teával. Imádtam az angyalos ötletet, tök jól működött a valóságba ültetve.
Az év egyik legédesebb független vígjátéka. Érződik, hogy nem mainstream blockbuster, hanem kreatívabb próbálkozás. A főszereplők között van kémia, a fantasy elemek pedig tényleg feldobják. Jó érzés volt lelépni a hétköznapokból.
Féltem, hogy ez is egy újabb unalmas film lesz, de kellemesen csalódtam. Nagyon cuki kis vígjáték, szuper színészekkel. Lehet rajta jókat nevetni, örülök, hogy megnéztem.
Simán a nyár egyik legjobb romantikus vígjátéka! A rendezés könnyed, de van benne súly is. A poénok nem túl harsányak, inkább finoman röhögős hangulat. A 91 perc nagy részét élveztem, sőt többször nevettem is hangosan.
A film szórakoztató, de helyenként kicsit túljátszották. Viszont a vizuális világ és a zene annyira egyben van, hogy elviszi a hátán. Inkább a hangulata miatt emlékezetes, mint a sztori miatt.