Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
26
Szereplők
21
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Annie Hall
 
Bogi87   2016. 05. 31.

Imádom Woody Allen stílusát, filmjeit. Ez alól az Annie Hall sem kivétel, igazi klasszikus, megunhatatlan, tele jó poénokkal.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Ez volt az első Woody Allen film, amit láttam, de (ezek után) nem az utolsó. Nagyon kellemes film, pazar humorral. Akárhányszor újra lehet nézni, megunhatatlan.


 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

EZ volt az elsp Woody Allen film amit láttam, és kellet kb, 20 perc, hogy megszokjam a stílusát és humorát, de utána teljesen megfogott a film, végig figyeltem a történéseket, és elgondolkodtatott a végén. Ez egy időtlen film, mindegy mikor nézi a ember, mindig lesz mondanivalója a számára

 
doroffee   2016. 02. 08.

Zseniális film. Imádom Woody Allen neurotikus stílusát és különleges humorát. Nagyon érzékletesen és fantasztikus poénokkal mutatta be az akkori New York-i entellektüellek, értelmiségiek, művészlelkek életét.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 10.

Nem szeretem Woody Allent, de ez a film kellemes. Kellemesen humoros, leköti a figyelmet és igencsak tanulságos, elgondolkodtató. Szinte bármikor újranézhető, mert mindig ad valami mást, valami újat. Lehet h mégis szeretem egy kicsit Woody Allent.

 
Woody Allen stílusa nagyon megosztó, valakinek vagy nagyon bejön, vagy nem. Én az utóbbi kategóriába tartozom, és habár nagyon tisztelem a mester munkásságát, soha nem vágtak földhöz a filmjei, pedig szinte mindegyiket láttam már. Kivéve az Annie Hall-t. több»
 

Az Annie Hall-nak köszönheti Woody Allen első (és eddigi utolsó) Legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díj jelölését.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az eredeti tervek szerint a főhős, Alvy látomásszerű álomképeket látott volna időről időre. A tervek között szerepelt egy utazás a náci Németországba, az édenkertbe, de egy szürreláli kosárlabdmeccs is szóba került a New York Knicks és ismert filozófusok, többek között Nietzsche és Kierkegaard között.

(ps)
 

Az egyik kimaradt jelentben Alvy és Annie egy gyilkosság zemtnújává válik, ezt követően a páros izgalmas nyomozásba kezdett volna. Az ötletet végül nem a kukában landolt, ez lett a Rejtélyes manhattani haláleset című film alapja, amiben Woody Allen és Diane Keaton újra egy párt alkotnak.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.