Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

2015.01.31 sinkotiborne

Ez a film szerintem egy előkészítése a következő (remélhetőleg színvonalas) résznek. De ebben így nem is történik semmi, vontatott, unalmas.

2015.01.26 agnes

Fantasztikus! Eszméletlen rész lett! Imádom már magában a színészeket és így a film is még jobb lett :3

2015.03.13 galambi

Talán az Éhezők viadala ezen része ami kevésbé tetszett és nem tudok felhőtlenül örülni a résznek és pozitívat írni csupán. Imádom a trilógiát, de itt éreztem, hogy vmi hiányzik. Nem volt rossz, lehet, hogy az én elvárásaim voltak magasak az előző 2,... Több

2015.02.05 tonic85

Könyvben olvastam először, az nagyon tetszett. A filmet egészen jól megcsinálták, az első rész viszi a pálmát. Jó az alapötlet, stimmel a megvalósítás. Teljesen rendben van.

2015.01.31 retine43

Azt kaptam amire számítottam. Igen, talán nem volt annyira akciódús, mint az előző két rész, de hát istenem, ezután jön a befejezés, a végkifejlet, a történések kicsúcsosodása. Szerintem nagyon jó előkészítő rész volt ez, még ha sokan azt is mondják... Több

2015.03.31 lizidavid2010

Talán egyetlen egy nagy hibája a filmnek, ami az, hogy előtte ajánlatos elolvasni a könyvet. Én is imádom ezt a filmet, de úgy, hogy elolvastam a könyvet, mert ott tényleg nagyon sok mindenre válasz van. Előttem valaki kérdezte, hogy akinek tetszik ... Több

2015.03.30 R

Én úgy gondoltam ez a rész majd meghaladja a 2. részt,de azt kel , hogy mondjam nem... Szerintem unalmasra sikerült a film. Nagyon érezhető volt, hogy egy az egyben egy átvezetés a következő részhez.

2015.03.29 babus1004

Kicsit vonatott és néhol unalmasra is sikerült. A 2.részében fognak beindulni az események, szerintem kár volt két részre szedni ezt 3. könyvet.

2015.03.28 MMarko22

Fantasztikus színészi alakítások, remek látványvilág, és igényes, tartalmas történet. Jöhetne már a folytatás :)

2015.03.26 Viki6

Nagyon nagyon vártam ezt a részt. Ügyesek voltak ismét a színészek, és a rendező is, de az előzetese valahogy több izgalmat sugárzott. Ez a rész nem volt igazán ütős de ettől függetlenül nagyon tetszett.

2015.03.28 Candy

Most jöttem a moziból,gondoltam írok egy kommentet. Nagyon klassz volt,de tényleg.néhol-néhol az ember megkönnyezNE,ha nem tudna mást csinálni,de tud.Mert elég sok volt a váratlan fordulat,volt izgalom,meglepetés,igazi thriller-szakaszok.A következőt... Több

2015.02.23 kiscsillag8902

Nagyon vártam már a folytatást, ez a rész is izgalmas volt és hozta a tőle elvártat, de az események a 2.részben fognak beindulni. Jó kis "felvezetés" volt.

2015.02.19 Bloffeld

Ezen látszott ,hogy egy felvezetés a nagy fináléhoz de a vége az nagyon tetszett.

2015.04.06 Kecskex

Tetszett, bár meg sem közelíti a könyvet. Ha még nem olvastátok mindenképp ajánlom a a könyvet!