Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Az eminens
 
Lonka   2020. 09. 15.

legújabb vélemény

Úgy tud a film félelmet csempészni az emberbe, hogy észre sem veszi. A történet nincs túlbonyolítva, de mégis bemászik az ember bőre alá.

 
indingo   2018. 10. 22.

Stephen Kingtől nálam ez még kimaradt. Nagyon jó a film atmoszférája, beszippantja a nézőt várja a végkifejletet, a "megoldást". A végére és még vártam valami arcon ütőt.


 
GedyPapa   2017. 09. 12.

Ian McKellen miatt marad emlékezetes ez a film számomra. Nagyon szuggesztív az egész jelenléte. Maga a történet nagyon érdekes, főleg ha valakit izgat a II. világháború és annak borzalmai. Emellett fokozatosan adagolja a feszültséget.

 
Berto49   2019. 07. 24.

A bujkáló náci és csodálója

Elismerésre méltó az a tematikai gazdagság, amely Stephen King terjedelmes munkásságát jellemzi. A népszerű irodalmi művek – thriller, horror, sci-fi, fantasy – mindegyikében alkotott maradandót. Történetei révén, meg közkedveltsége nyomán számos reg... teljes kritika»

 
VvV   2018. 11. 01.

Korrekt film. Érdekes történet, amely a lelkiségre helyezi a hangsúlyt.

 
Bazzzsi   2018. 10. 25.

Számomra az mindig nagyon érdekes, ha egy könyvből készítenek filmet, főleg ha az egy olyan ember tollából való, mint Stephen King. A film szerintem nem egy szokványos King történet. Nem annyira beteg, mint megszoktuk tőle és elmaradnak a hatalmas ta... több»

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Sok Stephen King könyvet olvastam, de erről nem is hallottam. A film nagyon megfogott egy igazi feszült és talán kicsit beteg film.

Brad Renfro
Ian McKellen
Bruce Davison
Bruce Davison
Ann Dowd
Ian McKellen
Ian McKellen
Brad Renfro
Ian McKellen
Brad Renfro
Brad Renfro
Ian McKellen
Brad Renfro
Ian McKellen
Ian McKellen
Ian McKellen
Brad Renfro
Heather McComb

A film összbevétele 8 838 938 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapjául szolgáló kisregény magyarul „A jó tanuló” címmel jelent meg.

(Berto49)
 

Brad Renfro mindössze 14 éves volt a film készítésekor.

(rbernadett)
 

Anthony Hopkins visszautasította, hogy eljátssza Dussander szerepét.

(rbernadett)
 

A film alapjául szolgáló kisregény Stephen King azon kötetéből való, amiben A remény rabjai (1994) és az Állj mellém! (1986) című filmek alapjául szolgáló kisregények is találhatóak.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.