Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
47
Képek
8
Videók

Vélemények: Csodálatos fiú (2018)

 
Alexa   2021. 10. 24.

legújabb vélemény

1

Számos drogos film létezik, ez abban a leginkább más, hogy azt az oldalát mutatja be, ahogy a környezete és családja megéli az egész függőségi problémát. Teszi mindezt nemes egyszerűséggel és őszinteséggel. Akik a valós életben is tapasztalták ennek ... több»

 
csd   2020. 08. 21.

1
Rossz hír odaátról

Nehéz találni olyan filmet, amely ennél jobban adná át a reménytelenséget vagy épp a kilátástalanságot. Azt gondolom, hogy a kábítószerfüggőség témájához általában nagyon triviálisan közelít a filmszakma, vagy épp sarkít, vagy épp a hozzá nem értés érezhető ki belőlük. A Csodálatos fiú ebből a szempontból rendkívül nyers, ugyanakkor érzéki filmalkotás. Bár a cél talán az volt, hogy ezúttal nem a magának a függő személynek a puszta viszontagságait és szenvedését ábrázolják, hanem szeretteiét. És talán ebből a szempontból a legmetszőbb az egész. Az apa karaktere pont az a személy, akiébe a legtöbben könnyebben bele tudjuk élni magunkat, és el tudjuk képzelni, mit is éreznénk, ha egy hozzánk közel álló személy válna a drogok rabjává. Innen nézve a film teljesítette a küldetését.


 
indingo   2019. 03. 17.

0

Egyszerű és sallangmentes történet egy a szakadék szélére sodródott fiúról és annak édesapjáról, aki mindenáron igyekszik megmenteni a fiát.

 
elekm90   2019. 02. 09.

0

Nyomasztó hangulatú, de nagyon jó film, a két főszereplő kiváló alakítása sokat dob a filmen. A zenék is nagyon illenek a film hangulatához. 8/10

 
Lonka   2019. 08. 16.

1

Engem annyira nem nyűgözött le e a film. Minid megrázó, ha egy ember drogokhoz nyúl, de láttam már jobbat is a témában.

 
BoBamburg   2019. 12. 02.

0

Valamivel többet vártam volna a filmtől. Nem mintha rossz lenne, de nagyon monoton és egyhangú az egész, az elején tényleg felkeltette az érdeklődésem, de a cselekmény haladtával egyre laposabb lett. Mindig ugyan az ismétlődött, a srác megígéri, hogy... több»

 
VvV   2019. 10. 28.

0

Számomra hiányzott valami a filmből. Valahogy az érzelmeket nem igazán tudta átadni.

 
Greeta   2019. 08. 07.

0

Nem lehet könnyű egy családnak végignézni, ahogy egy közülük elgyengül és egyre csak távolodik tőlük. Megrázó és elgondolkodtató film.

 
petraszab   2019. 04. 14.

0

Engem megfogott a film egyszerűsége. Nem egyszerű témát dolgoz fel mesterien.

 
justynaw   2019. 01. 27.

0

Steve Carell és Timothee Chalamet kettőse viszi a pálmát. Az ő alakításaik csakugyan teljesen aládúcolják a filmet, és talán pont ez a gyengéje is, hiszen mindez valahogy elpúderezi a film apróbb hibáit, amelyek nem is igazán vészesek, nem vesz el az... több»

 
kasztni   2019. 01. 29.

0

Fuh, hát én nagyon vártam ezt a filmet, és nem is okozott csalódást. Egyszerűen az egyik legszívfacsaróbb emberi történet, amit az utóbbi években láttam. Pont az a kategória, amit mindenkinek látnia kell!