Nagyon tetszett a film építkezése, kicsit lassabb tempója. Az atmoszféra igen feszült és nyomasztó, Kidmannek nagyon jól áll a szerep. Nem maradt bennem hiányérzet, ez egy okos, kidolgozott film.
Nicole Kidman tökéletes választás volt erre a kifejezetten izgalmas, fordulatos filmre. Vibráló, sokat sejtető képek, remek történet, és Colin Firth játéka is nagyszerű. Nagyon tetszik, ahogy felépítik a filmet, apró kis mozaikokból összeáll az egész. Nagyon jó mozi.
Nagyon egyszerű csavar van a filmben, ami kézenfekvő is mégis frappánsan lett a filmbe rejtve. Érdekes volt és izgalmas, bár elég rövidre sikeredett.
Nagyon a hatása alá kerültem a filmnek,amikor megnéztem. Ismerősök nagyon csúnyán lehúzták,de rendíthetetlenűl kiálltam mellette,s kiváncsian vártam mit hoz. A könyvet még nem olvastam,de a film igazán jól sikerült. Erős csavarral megbolondítva. Abszolút ++++!
Nicole Kidman és Colin Firth (akit nem kedvelek) zseniális mozija, amiben szinte minden benne van, amit egy misztikus thrillertől elvárhatunk! Rowan Joffe egy nagyon jó filmet rakott le elénk, bár a tempó nem mindig tökéletes, de a sztori kihúzza a s... Teljes kritika
Amilyen sokat vártam ettől a filmtől, annyira keveset kaptam! Vontatott, unalmas, rengeteg ponton homályos thrillerutánzat, a végén sűrű cukorsziruppal leöntve. Az biztos, hogy Kidman és Firth filmográfiájának a gyenge pontja, mert egyikük alakítása ... Több
Lightos thriller, inkább azoknak, akik szombat délután a nagy melegben egy könnyed filmet szeretnének megnézni. Számomra inkább olyan Robin Cook stílust teremtett. A színészek játéka teljesen rendben van, csak a sztori nem tud érdekfeszítő lenni.
Parádés szereposztás, pattanásig feszülő izgalom, közepes végkifejlet. Érdekes film, a maga nemében szórakoztató.
Nagyon szeretem Nicole Kidmant, azokban a filmekben is, amiben nem a szépsége kerül előtérbe, hanem a törékeny drámai oldala. Colin Firth ezzel szemben nem a kedvencem, de ehhez a történethez nagyszerű választás. Összességében hangulatos, rideg film izgalmas fordulatokkal és végig fenntartott feszültséggel.
Az ötlet jó lenne, a rengeteg hibától eltekintve még szórakoztató is, de nekem a vége alaposan lehúzta az egészet, annyira egyszerű sablon volt, jobbra számítottam, de egyszer mindenképpen nézhető. A horrorhoz viszont a világon semmi köze nincsen, ez egy elég egyszerű thriller.
nem értem miért kapott ilyen alacsony besorolást a film pedig szerintem iszonyatosan jó. az elején az ember elhiszi h a férjet sajnálni kell s hogy szegény nő milyen véletlen és értelmetlen balesetet szenvedett aztán persze a végére kiderül hogy az e... Több
Nem vártam túl sokat a thrillertől, annyit adott is, és még kicsit többet. A sztori kiszámítható ugyan, de lekötött és érdekes volt. Nicole Kidman neve nélkül azért nehezebb lett volna eladni.