Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74
Filmadatlap
 
25
Szereplők
20
Vélemények
26
Képek
1
Videók
Blue Jasmine
 
Berto49   2017. 08. 19.

Cate Blanchett minden pénzt megér. Amit alakít ebben a Woody Allen filmben, az a színjátszás magasiskolája. Ahogy az egyik hozzászólásban olvastam, a téma valóban hasonlít a Vágy villamosá-hoz, de ennek ellenére, vagy éppen ezért nagyon tetszett. Megérdemelte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat!

 
MP170506   2018. 10. 07.

Elgondolkodtató alkotás. Nem egy gyors cselekményű, izgalmas történet, mégis le tudja kötni a néző figyelmét. Cate alakítása pedig nem hagy kivetni valót maga után.


 
Edii   2015. 04. 23.

Woody Allen ennél a filmnél is bizonyítja, hogy mennyire nagyszerű rendező. A történet rendben van, a színészek pedig kiválóak. Cate Blanchett nagyon tehetséges, kiváló alakítást nyújt, de egyébként mindenki jól visszaadja a karakterét.

 
diumiu   2017. 12. 29.

Woody Allen az Woody Allen. Tőle az esetek többségében azt kapom amit várok. A szereplők fantasztikusak, külön kiemelném Cate Blanchett-et, csodálatos amit ebben a filmben nyújt.

 
TomÁcs   2016. 05. 05.

Számomra olyan átlagos volt a film, mintha az életből kiragadtak volna pár napot és összevágják egy filmé. Kate Blanchett nem tudom m mire kapott Oscart.

A film összbevétele 97 505 481 dollár volt (imdb.com).

 

Bradley Cooper is esélyes volt az egyik szerepre, de végül nem vállalta el.

(kázsé)
 

Suzy Benzinger jelmeztervezőnek csak 35000 dollár állt a rendelkezésére. Jasmine Hermés táskája egyedül többe kerül, mint a teljes büdzsé, így azt, a legtöbb ruhadarabbal együtt, csak kölcsönözni tudták.

(kázsé)
 

A forgatás alatt csak Cate Blanchett és Sally Hawkins olvashatták el a teljes forgatókönyvet.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.