Az újkori Marvel filmek feldolgozásaihoz csatlakozik ez a film is, azok közül is az egyik legjobb. Jó színész válogatás, szórakoztató, izgalmas film, sok vicces jelenettel, szép látványvilággal. Az egyik legjobb képregény adaptáció!
Nagyon látványos film, az összes szereplőt imádom. Nem vagyok rajongója a képregénynek, de a film nagyon tetszett, teljes értékű alkotás nem csak a fanatikusoknak
Az eddigi legjobb képregényfilm. Bárhányszor meg tudom nézni, de persze úgy a jó, ha megnézitek az előtte lévő 5 filmet, ami szorosan kapcsolódik hozzá. Nem fogjátok megbánni :)
Imádom a Marvel filmeket, mind egytől egyig nagy kedvencem. Mindegyiknek meg van a maga kis világa, ami magával ragadja a nézőt. Ebben a filmben majdnem az összes karaktert láthatom ami még izgalmasabbá teszi.
Nemrossz képregényfilm, de nekem mindig is a Vasember filmek az legeslegkedvencebbek. Ezt a filmet is csak Tony miatt néztem meg amúgyXD De a karakterek és a színészek nagyon jól elviszik a hátukon a film alapsztoriját, bár szerintem a forgatókönyvír... Több
A Bosszúállók újra és újra visszatérnek. Vagyis újra és újra megnézem. Egyszerűen perfect. Fantasztikus színészek játsszák az abszolút személyükhöz passzoló, a végletekig kidolgozott karaktereket. Vasember, Kapi, Thor, Loki... el sem hiszi az ember, hogy lehet ennyire jó ez az egész dolog. Wáoooo
A képregényes műfaj csúcspontja, nagyon forradalmi lett ez az univerzumépítgetés. A film jó a karakterek jól működnek egymás mellett és egyiknél sem érzed, hogy elhanyagolnák.
Szerintem az egyik legjobb marvel film. Jók a szuperhősök bár Hulkot annyira nem értettem miért rakták bele, de tudott meglepetést okozni. Na és persze ott van vasember is aki a legnagyobb karakter az egészben. Mindenkinek ajánlom aki szereti az akciót , a humort és a szuperhősöket.
Ez a film egész stabilan össze van tákolva. Szerintem teljesen rendben van mind a karakter felépítés mind pedig a történeté. Szerethető kis darab és nyugodtan ajánlom bárkinek aki kedveli ezt a műfajt!!
A legeredetibb szuperhősfilm a világon, fogta a hősöket és egybepakolta. A Marvel kezdte el ezt az univerzumosdit és nem csoda, hogy nekik megy a legjobban. A film tele van akciókkal és poénokkal, nagyon szórakoztató, mindenkinek ajánlom.
Látványos, humoros, izgalmas és a karakterek is kellően ki vannak bontva. Ennél a filmnél is nagyon jól megvan csinálva minden. Nagyon élveztem. Kimagaslóan jól játszik benne Robert Downey Jr.
A 2012-es nyár legjobb blockbustere, és a Marvel filmek egyik legjobbika. Minden itt van, ami egy geek társadalomnak kell: sok-sok akció, elképesztő látvány, kiváló szereposztás, ütős egysorosak és emlékezetes zene. Végre-valahára összeverbuválták az... Több