Clown (2014)

Clown

Clown

Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

Zseniális horror mozi.Borzongtat,félelemben tart szinte az első perctől.Tapintható a félelem,és kaotikus az átalakulás.Jon Watts nagyon jól visszaadta az ember ősi félelmeit az ismeretlentől. Ajánlott!

postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Oly régóta végre egy jó történettel megáldott horrorfilm, külön kiemelem a Bohóc fejlődését, nagyon birom az ilyeneket a filmekben. Minden horrorrajongónak ajánlom, noha nem egy nagy szám, de mégis tetszik.

duhaj   2015. 06. 23.

Nagyon ütő! Régen okozott ilyen élményt mostanában készült horror. A díszletek, maszkok, egyszóval a látvány nagyon rendben van és sikerült a hangulatot is végig fenntartani. Az elejétől majdnem a legvégéig fokozódik a horror hangulat, és a katarzis után nem zárja le rögtön, de nem is baj.

kounicakhaha   2018. 10. 13.

Szerintem lehetett volna egy kicsit véresebb, és egy kicsit kevésbé elnyújtott. A horror még így is működik, és a műfaj kedvelői nem fognak nagyot csalódni, de ehhez nem szabad túl nagy elvárásokat támasztani a filmmel szemben.

Kóborló   2019. 08. 29.

A bohócok eredete...

Jómagam kimondottan nem kedvelem a bohócokat (talán még bennem is van egy kis félelem tőlük), ezért, mikor egy barátom felhívta erre a filmre a figyelmemet, vegyes érzelmekkel kezdtem bele a megtekintésébe. Ha röviden akarom összefoglalni a látottaka... teljes kritika»

A film rendezője 2010-ben már készített egy rövidfilmet ugyanezen a címen, szintén a horror kategórián belül.

(Kóborló )

A film rendezőjének, Jon Watts-nak ez volt az első egész estés filmje; mindeddig tv-sorozatokat, rövidfilmeket és videoklipeket készített.

(Kóborló )

A filmet 2012 telén kezdték forgatni, de Amerikában csupán 2016 nyarán került korlátozott számban, nagyon rövid ideig a mozikba. Ennek az volt az oka, hogy eredetileg VOD szolgáltatókra készítették.

(Kóborló )

A film bohócos plakátját Olaszországban cenzúrázták, mert túl félelmetesnek találták.

(dulkap)