Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Veszélyes (2021)

Dangerous
Filmadatlap
 
24
Szereplők
7
Vélemények
16
Képek
3
Videók

Galéria (16)

Brendan Fletcher
Mel Gibson
Famke Janssen

Videók (3)

 
pj19   2022. 04. 30.

legújabb vélemény

0

Szerintem egy jó kis film kerekedett ki ebből a storyból. Pörgős akciójelenetek, Clint Eastwood fia, Scott Eastwood zseniális! Nekem külön tetszett a nem szokványos környezet, egy halotti tor közbeni rajtaütés és a jól felépített történetmesélés is. Nézzétek meg bátran, remek film!

 
Coyote   2022. 03. 20.

8
Scott Eastwood remekel: Veszélyes

Kicsit megkésve láttam ezt a szerintem élvezetes és izgalmas Scott Eastwood-filmet, de nem bántam meg, hogy bepótoltam (a mozipremierről lemaradva, utólag megnézve). Kimondottan jó az alaptörténet, mely egy házi őrizetből hirtelen lelépő, profi bérgyilkosról, Dylanről szól (Scott Eastwood), aki történész tesója temetésére utazik el egy különleges szigetre. Itt aztán beindul az akcióorgia, mikor támadók érkeznek, csupa profi fejvadásszal, hogy megszerezzenek valamit, ami a szigeten van elrejtve. Természetesen Dylan szembeszáll a támadókkal, és megvédi családját, illetve szigetét. Felbukkan a filmben az agyonplasztikázott Famke Janssen és az indokolatlanul aprócska szerepet kapó Mel Gibson is. Egyiküknek sem sikerül túl sokat hozzátenni a film színvonalához. Azt ugyanis Scott Eastwood viszi a vállán mindvégig. Jó szórakozás, bunyók, lövöldözések és némi rejtéllyel fűszerezett izgalom vár ránk, ha bevállaljuk ezt a pörgős akcióthrillert. Nálam erős 75%-os a végeredmény. Ajánlani tudom minden akciófilm-rajongónak.

 
Harper   2022. 02. 07.

6

A David Hackl - Scott Eastwood páros (rendező és főszereplő) remek kis akcióthrillert rakott össze így év elejére, sok lövöldözéssel és néhány rejtéllyel. Nálam ez lett Scott Eastwood eddigi legjobb filmje. Érdekes a sztori: a testvére szigetére haza... több»

 
jfruzsi97   2022. 01. 24.

0

Szerintem jó volt. Érdekes volt a sztori, tele akcióval, kis humorral itt-ott megfűszerezve. Amit a főhősünk talált, az szerintem egyáltalán nem volt kiszámítható.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 02. 02.

0

Hiába a sok jó színész, ha rossz a végeredmény. Nagyon unalmas volt.

 
signeta   2022. 01. 21.

1

Eszméletlenül brutális film, amire szerintem egy ideje már szükségünk is volt. Telepakolva akcióval és feszültséggel.

 
Peti   2022. 01. 20.

0

Nagyon akartam szeretni ezt a filmet minden kliséje ellenére. De a sztori annyira kiszámítható, hogy egy ideje már fájdalmas volt követni. Nagyon érdektelenségbe fulladt nálam. Kár érte.

A film 23 614 484 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 13 099 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A rendezői poszt kapcsán korábban Kasper Barfoed és Mikael Håfström neve is felmerült.

(csd)
 

Scott Eastwood és Tyrese Gibson korábban a Halálos iramban-filmekben szerepeltek együtt.

(csd)
 

A forgatás - finanszírozás hiányában - egy időben szünetelni volt kénytelen.

(csd)
 

A Yamashita arany egy valós történet, amelyet Yamashita kincsként is emlegetnek. Így nevezik azt az állítólagos háborús zsákmányt, amelyet a japán császári erők a második világháború alatt Délkelet-Ázsiában loptak el, és amelyet állítólag különböző városokban, barlangokban, alagutakban vagy földalatti komplexumokban rejtettek el.

(csd)
 
Más pozitívum nemigen akad a filmben, a poénok a legtöbbször félrecsúsznak, a figurák inkább érthetetlenül és nem ironikusan bizarrok, a Veszélyes pedig megreked egy szatíra és egy bűnös élvezetnek számító B-film között félúton, így aztán egyik tábor rajongóit sem tudja kielégíteni. több»