A Desdpool nézése alatt rájöttem hogy ez nem az én műfajom, túlságosan kevés benne a természetes közeg. Nagyon művi és megfoghatatlan. A jeleneteket és a beszólásokon nem tudtam nevetni mert számomra nagyon túljátszottak.
Túlságosan csak a látványra törekvő film, ami a sztori rovására megy. A szereplők karakteresek, de nekem nem igazán jött be. A műfaja nem ragadott meg.
Eszméletlen látványos volt. Szerintem ilyen látványos filmet még nem is láttam :) A humorosságáról meg már nem is beszélve XD Véleményem szerint nagyon jó színészeket választottak a szerepekre. Várom a folytatást.
Őszintén nem értem, hogy egyesek miért voltak annyira oda a Deadpool-ért, valóságos őrület övezte a filmet. Nem az volt a bajom vele, hogy trágár, hanem, hogy egyáltalán nem volt szórakoztató és nem tudott lekötni.
Sokan valóságos ódákat zengtek róla, milyen jó a film, illetve a marketingkampány, amely a filmet övezte szintén sokat ígért, de én csalódott vagyok. Nem tetszett a film. Nem volt rossz, de nagyon túlértékeltnek tartom.
Látványos film, de annyira nem győzött meg sem a sztori, sem a színészek alakítása. Egyszer nézhető film, viszont moziban nem volt érdemes megnéznem, rossz választás volt!
Kategóriájában jó film, ami látványos és modern. Moziban a képi világ és megjelenítés miatt még nagyobb élmény volt. Hozta azt amit a műfajtól elvártam!
Totális csőd volt amit nem tudok ajánlani.Na neee, volt már ennél sokkal jobb is. Ez harmatgyenge lett. Annyira kevés még próbálkozásnak is, hogy fél óra után simán bealudtam rajta, majd amikor újra neki veselkedtem ismét elfogott az unalom. Ez bizony kuka.
A legjobb szuperhős és a legjobb szuperhős film. Újat ad a képregény szerető embereknek, egyedi. Rengeteg fekete humorral van tele téve ami abszolút illik a történethez. Megfelelően véres, Ryan Reynolds végre megtalálta a neki a való szuperhőst. Remek film.