Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
64

Démoni doboz (2012)

The Possession
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Démoni doboz
 
Berto49   2017. 09. 04.

legújabb vélemény

Minőségileg nagyon átlagos ez a film. A témában természetesen messze kimagaslik a Friedkin féle "Ördögűzés", meg mellette az "Ómen" (a folytatásait felejtsük el!), ezeket egy napon se lehet velük említeni. Érdekes, hogy a megszállott kis csajt itt is Emilynek hívják, úgy látszik ennek a keresztnévnek a viselőit előszeretettel szállja meg az Ördög. Nagyon könnyen felejthető.

 
AlBundy   2016. 05. 27.

Az egyetlen film a mostanában szokásos ház+család+démon felállásból, ami tetszett. Egyszer mindenképp érdemes megnézni, főleg annak, aki kedveli a hasonló típusú filmeket, és bejött neki a Démonok között, vagy az Annabelle, mert azok (szerintem) rosszabbak mint ez.


 
Topicica   2016. 12. 07.

Jól esett "Negant" jónak látni :D Amúgy nem volt annyira rossz film. Nem sokáig fogok rá emlékezni, de azért egy estére simán elmegy.

 
timeamarton93   2015. 03. 25.

A Démoni doboz tipikusan az a film, amit azért nézünk végig, mert bízunk benne, hogy lesz majd belőle valami. Aztán nem lesz. Kár érte, így viszont nem tudom ajánlani.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.