Egyszer érdemes megnézni, de hatalmas csalódás volt. Szeretem Jim Carrey-t de itt rettenetesen erőltette a "debil" szerepet.
Őrült nagy csalódás volt számomra ez a film az első rész után. Pedig nagyon vártam, mert imádom a Dumb és Dumbert. Talán épp ezért voltam csalódott, mert többre, jobbra, viccesebbre számítottam.
Nem lett olyan jó mint a régebbi első rész.Az a bajom,hogy nekem Jim Carrey mindig is az az idióta mókamester lesz akit az Ace Ventura filmjeiben megkedveltem és le vagyok ragadva annál a régi jó filmjénél.Ott jó poénok voltak,de ebben erőltetett.
jajj hát mindenki emlékszik az első rész felejthetetlen poénjaira,de a rész közel sincs olyan jó mint az első. Néhol már kissé undorítónak mondanám ezeket a gusztustalan poénokat. Nagyon kevés rész volt amin igazán nevettem,inkább csak úgy néztem,de nem kötött le.
Ez a film bűn rossz, végig sem tudtam nézni, ki kellett kapcsolnom, mert annyira nézhetetlen szenny lett. A színészek mit sem változtak, nem az ő saruk....ők hozzák az első részben nyújtott alakításukat maradéktalanul. De ha egyszer az egész történet... Több
A film szánalmasan rossz, tele obszcén poénnal, gusztustalan jelenetekkel. Fárasztó, gyenge próbálkozás. Számomra még az egyszer nézhető kategóriába sem fér bele.
A Dumb és Dumber nagy kedvencem, ezért vártam annyira a folytatást, de nagyot kellett csalódnom. Az első részre való tekintettel adtam rá átlagos minősítést, mert az nagyon magasra tette a lécet.
Nem és nem ez csak elcsépelt,idióta,értelmetlen film!Semmi értelme,azt hiszik,hogy vicces de közel sincs olyan jó mint a régi első rész!
Végignéztem, mert abban reménykedtem, hogy talán majd jobb poénok is jönnek, de egyre csak a gyengédebbnél gyengébb agyament hülyeségek követték egymást.
Nem kellett volna erőltetni ezt a folytatást. Eléggé erőltetett és túlzás volt. Annak ajánlom akinek nincs vagy csak nagyon minimális humorral rendelkezik, vagy erős az idegrendszere.
Nagyon nagyon idióta és beteges film! Annyira, hogy az én agysejtjeim is elpusztultak a film végére. Jim Carry nagyon nagy arc, borzasztóan beteg! :)
RETTENETES! Ezzel a filmmel úgy voltam, hogy bár imádtam az első részt, már a bemutatója annyira rossznak tűnt, hogy el sem hittem amit látok, nem néztem meg, mert nem akartam lerombolni magamban a Dumb és Dumber nevet... Aztán most volt a TV-ben, go... Több