Az egyik kedvenc filmem. Misztikus kategóriában a legjobbak között van. Jól összerakott, profi film, amit érdemes többször megnézni. Összetett , színvonalas.
Imádom ezt a filmet. Nagyon jó. Igazi klasszikus. Soha nem láttam még ennél nagyobb színészi alakítást. Mindenkinek kötelező. Szuper színészek, fantasztikus zenék. Egy szóval: zseniális!
Elképesztően jó film. Az biztos, hogy összetett, nagyon kell figyelni, hogy követni tudja az ember, ezért többször is érdemes megnézni, mire mindent megértünk. Nem mindig tudtam követni.5*
Nem szokványos krimi. A film témája szokatlan, egyedi (álomban az álom), kétszer háromszor kell megnézni, hogy igazán megértsük a történetét - de megéri rászánni az időt. Aki jobban szereti az elgondolkodtató filmeket (és rendelkezik fantáziával), annak ez a film biztosan jobban bejön, mint a csak lövöldözős krimik.
Nagyon jó a film, de komoly odafigyelést igényel. Ha nem figyelsz, elveszted a fonalat, és már le is maradtál egy kis jelenetről, amin később döntő hangsúly van. Nagyon tetszett!
Leonardo DiCaprio és Joseph Gordon-Levitt talán legjobb filmjének mondanám, érdekes, minden téren lekötött a film. Jó a sztori, a hatások és a zene is.
Jó film volt. Egy kis ötlettel és ennyi remek okfejtéssel az álmokról, csináltak egy alap Akció-Thrillerből egy remek Sci-fi-t. Hogy is fogalmazzak... Nolan egy zseni.
Ez az a fajta film amit nem elég egyszer megnézni hogy 100%-ban megértse az ember. Agyalós, de nagyon jó film, és érdekes kérdéseket vet fel amikre nincsen megnyugtató válasz.
Zseniális mű. Izgalmas, látványos, elgondolkodtató. Valóság vagy álom? Csak kapkodjuk a fejünket választ kapva erre. Libabőrös lettem a gondolat elhelyezésénél is. Nem is az oda vezető akció dús út volt izgalmas, hanem inkább a drámai részek, amikor ... Több
Nolan egyik legjobb filmje nagyon jó témával. Jól nyúl az alapanyaghoz, végig leköt a film és felettébb szórakoztató néhány kisebb csavarral, egy szóval egy nagyon jó film lett.
Az Eredet a kedvenc Chtistopher Nolan filmem és nemcsak azért, mert a kedvenc színészem, Leonardo Dicaprio alakította a főszerepet, hanem azért is mert ritkán találkozik az ember egy ilyen szinten jól átgondolt, kialakított, bonyolult filmmel. Èrdemes többször megnézni, mert elsőre nehezen érthető.