A feléig néztem meg a filmet, nekem nem tetszett. Az okát nem tudom, egyszerűen vontatott a film, szerntem borzasztó... Időpocsékolás. Nagyot csalódtam a filmben.
Sokat vártam ettől a filmtől és azt meg is kaptam. Remek történettel,szereplőkkel és zenével. DiCaprio már ekkor megérdemelte volna az Oscar-díjat véleményem szerint.
Hiába nagyon hosszú végig magával ragadott és egyre izgalmasabb és fordulatosabb lesz, a történet nagyon jó, főleg ahogy Leonardo DiCaprio betekintést enged az elméje mélyre, utána már kissé lehet sejteni, hogy mi lesz a film befejezése, látványos volt és a zene is nagyon jó.
Kiválóan megrendezett nagyon jól összerakott film. Nálam az egyik kedvenc. Tipikusan az a film amit érdemes többször megnézni hogy minden apró részletet átlássunk. Remek színész válogatás is.
Érdekes témával foglalkozik a film és annál érdekesebben közelítette meg. Engem minden egyes pillanata le bilincselt filmnek. Nagyszerű színészek, történet és effektek nem csodálom hogy Oscar-díjas film lett végül. :D
Nálam a TOP 10-ben van. Nagyon profi film profi színészekkel. Fordulatokkal és szövevénnyel teli, izgalmas, színvonalas film. Többszöri nézésre is lekötött és élményt adott!
Jó a sztori, elgondolkodtató, olykor vicces, izgalmas, megvan benne minden ami kell. Nagyon izgalmas film és egyben látványos is, csavaros történettel. Nekem tetszett csak ajánlani tudom.
Hihetetlenül komplex és összetett alkotás, rendesen megmozgatja az agyunkat, és erősen újranézős film. Egyedi alapötlettel és történettel operál, és a sikerhez hozzájárul a kiváló szereposztás is.
Ezt a filmet, mint Nolan többi filmjét is, nem szabad csak egyszer megnézni. Minimum kétszer nézős. Miért? Mert már első nézésre is annyira összetett és sokrétű, nem mellesleg gondolatilag annyira merész, amilyet egyrészről mostanság nem lehetett lát... Több
Nagyon elgondolkodtató film tele izgalmakkal és jó színészekkel valamint egy nagyon jó történettel. A történetre viszont nagyon oda kell figyelni különben össze lehet zavarodni. Nekem tetszett csak ajánlani tudom.
Olyan összetett és komplex története van, amit csak sokadik megnézésre lehet megérteni, de mégsem válik zavarossá. Hihetetlen látványvilágával elhisszük, hogy az álmokban járunk. Hans Zimmer pedig sokadjára bizonyított.