Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Farkas (1994)

Wolf
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
82
Képek
1
Videók
Farkas

Galéria (82)

James Spader
Michelle Pfeiffer
Jack Nicholson
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer

Videók (1)

 
Márton   2019. 01. 17.

legújabb vélemény

0
Hiába a zseniális főszereplő, ha csupán egy átlagos film lesz a végeredmény

Véleményemet eme filmről azzal a ténnyel kezdeném, hogy a filmtörténelem egyik legjobb választása volt leszerződtetni a főszerepre Jack Nicholson-t és egyben a legrosszabb választás is egyben! Ezalatt azt értem, hogy ha bárkinek feltettem azt a kérdé... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 24.

0

Semmi extra, de nem rossz alkotás. Rejtett feszültséggel teli felkavaró képsorok, a színészek viszik a nívót, maga az alapsztori nem valami nagy durranás. Jack Nicholson és Michelle Pfeiffer jól játszottak,és hitelesek voltak.

 
rbernadett   2015. 09. 12.

0

Moziban láttuk ezt a filmet, nem igazán tudtuk, hogy mit nézünk, akkoriban ez nem is nagyon számított, megnéztünk mindent. Arra emlékszem, hogy azon az előadáson nagyon kevesen voltunk, nem is kicsit féltünk emiatt. Ahhoz képest szerintem nagyon jó f... több»

 
batukán   2015. 12. 28.

0

Abszolút könnyen emészthető film a műfajban. Jó volt az alapsztori és Jack Nickolson alakítása is. A szinkront is szeretném kiemelni. Reviczky Gábor hangja jó választás volt Randallnak.

A film összbevétele 131 002 597 dollár volt (imdb.com).

 

Jim Harrison és Wesley Strick forgatókönyvét Saturn Awarddal jutalmazták.

(Mavil)
 

A Joker (Jack Nicholson) és a Macskanő (Halle Berry) ebben a filmben egy párt alkotnak, ez volt a második közös filmjük.

(Mavil)
 

A film 70 millió dollárból készült el és 131 milliót hozott vissza. A kritikusok véleménye nem volt túlságosan pozitív.

(Mavil)
 

A film bemutatóját 8 hónappal eltolták, hogy fel tudják venni a harmadik harmadát.

(Mavil)
 

Christopher Plummer annyira beleélte magát a szerepébe, hogy amikor pofon kellett vágnia Pfeiffert, akkor tényleg megütötte.

(Mavil)
 
A mozi rámutat arra, hogy emberek vagyunk. Vágyakkal, érzésekkel és szenvedéllyel. Emberek, akik gyakran félnek a változástól, attól, hogy komfortzónánkat magunk mögött hagyva kilépjünk abba az életbe, amire talán mindig is élni szerettünk volna. több»