Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Farkas
James Spader
Michelle Pfeiffer
Jack Nicholson
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
 
Márton   2019. 01. 17.

legújabb vélemény

Hiába a zseniális főszereplő, ha csupán egy átlagos film lesz a végeredmény

Véleményemet eme filmről azzal a ténnyel kezdeném, hogy a filmtörténelem egyik legjobb választása volt leszerződtetni a főszerepre Jack Nicholson-t és egyben a legrosszabb választás is egyben! Ezalatt azt értem, hogy ha bárkinek feltettem azt a kérdést mi is a véleménye Mr. Nicholson-ról, egyértelműen mindenkitől azt a választ kaptam: "...imádom, hisz egy zseni...!" Nos ezt a véleményt én is osztom, talán az egyik legkarakteresebb élő színészek egyike, hisz mint zsenialitásával, színjátszásával, vagy épp arcjátékával, bárkit lejátszana a színről! És pont ez a legnagyobb hibája is ennek a filmnek, mert annyira jól alakítja Nicholson az adott karaktert, hogy egyszerűen akárki lehet mellette, k... több»

 
rbernadett   2015. 09. 12.

Moziban láttuk ezt a filmet, nem igazán tudtuk, hogy mit nézünk, akkoriban ez nem is nagyon számított, megnéztünk mindent. Arra emlékszem, hogy azon az előadáson nagyon kevesen voltunk, nem is kicsit féltünk emiatt. Ahhoz képest szerintem nagyon jó farkasemberes film, hogy mennyire nincs benne a köztudatban. Jack Nicolson tökéletesen hihető ebben a szerepben, Michelle Pfeiffer pedig tökéletesen asszisztál hozzá.


 
sabnock666   2018. 08. 24.

Semmi extra, de nem rossz alkotás. Rejtett feszültséggel teli felkavaró képsorok, a színészek viszik a nívót, maga az alapsztori nem valami nagy durranás. Jack Nicholson és Michelle Pfeiffer jól játszottak,és hitelesek voltak.

 
batukán   2015. 12. 28.

Abszolút könnyen emészthető film a műfajban. Jó volt az alapsztori és Jack Nickolson alakítása is. A szinkront is szeretném kiemelni. Reviczky Gábor hangja jó választás volt Randallnak.

 
Nicholson   2017. 01. 07.

A film átlagos lett volna Nicholson nélkül, de így megfogott. Talán a leg jobb, amit ebből a sztoriból ki lehetett hozni. Fénykorában Nicholson szinte nem is játszott rossz filmben. 10/8

A film összbevétele 131 002 597 dollár volt (imdb.com).

 

Jim Harrison és Wesley Strick forgatókönyvét Saturn Awarddal jutalmazták.

(Mavil)
 

A Joker (Jack Nicholson) és a Macskanő (Halle Berry) ebben a filmben egy párt alkotnak, ez volt a második közös filmjük.

(Mavil)
 

A film 70 millió dollárból készült el és 131 milliót hozott vissza. A kritikusok véleménye nem volt túlságosan pozitív.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.