Ez egy nagyon látványos film és emellett a története is nagyon elgondolkodtató. Tényleg érdekes, hogy mi minden hathat az egyes emberek életére, mennyire lehet befolyással a jövőjükre, szinte úgy, hogy észre sem veszik. Ahogy a történetek is összekapcsolódnak már az is lenyűgöző.
Egészen különleges film, nagyon örülök, hogy moziban láttam. A története pazar, annyi apró szál van benne a szemünk előtt lévő szálakon kívül, hogy öröm bogozni az összetartozó vonalakat.
A film alapjául szolgáló könyvnek többször is neki szerettem volna már látni, de elmaradt, végül a film mellett döntöttem. Eléggé nehezen érhető alkotás, ezért többször is visszanéztem , hogy összeálljanak a dolgok. De megérte.
Sajnos nekem ez az idősíkokon össze-vissza, majd 3 órán át ide-oda ugráló történet nagyon nem jött be. Pedig a színészgárda alapján sokkal jobb filmre vágytam. Nekem szenvedés volt végignézni...aztán lehet bennem van a hiba.
Egy megnézés után ezt a filmet leginkább egy szóval lehet jellemezni: érdekes. Szerintem ez tipikusan az az alkotás, amit mindenkinek muszáj legalább 2-3 alkalommal megnéznie, hogy letisztuljon benne, miről is szól, mit is akarnak vele mondani. Nehéz... Több
Egy remekmű a film. Nem tudom hogy hányszor kéne megmézni hogy teljesen megértsem a filmet. Eddig kétszer láttam. 5/5 mindeképpen
Fura, érdekes, de nem jó. Olyan kusza az egész. Összevissza ugrált sokszor nem is értettem, hogy mi van. Nem szeretem az ilyen kusza filmeket. Arra számítottam, hogy Tom Hanks és Halle Berry elég ahhoz hogy jó legyen a film. Sznészileg hozták a megszokott színvonalat, de nem tudták elvinni a hátukon ezt a rettenetet.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a filmet. Zseniális, magával ragadó történet. Az órák című filmhez tudnám hasonlítani csak ez még annál is sokkal jobb. Kedvencem.
Remek szórakozást nyújt a film, annyira grandiózus, hogy az elmondhatatlan. A története egészen kiváló, csak ajánlani tudom.
Drámai scifi történet 6 idősíkon futva, sok szereplővel, de nekem elsőre is átjött az egész, és teljesen lekötött végig, mert van benne krimi, akció, szerelem és minden, ami az emberi életben előfordul, és ami a jövőben megeshet majd. Nagyon jó megva... Több
A Mátrix trilógia és az Inception méltó örököse lehet ez a film, ha még párszor megnézem lehet hogy kiderül, hogy túl is szárnyal ezeken, lehetne akár az amerikai mozi Ember tragédiája is!
Itt aztán minden meg van. Zene, színészek, humor és egy egész pofás kis történet egy ilyen stílusú filmhez. Azt hittem, hogy majd valami kis bénaság lesz, de nem így történt. Alulértékeltnek tartom, filmet mivel azért jól el lehet szórakozni rajta.