Úgy néztem a filmet, hogy a címén kívül mást nem nagyon tudtam róla, nekem nagyon tetszett. Többet kaptam mint amire számítottam, kicsit olyan volt mintha rövid novellák történetei kapcsolódtak volna össze. A végén nem is az a jó kifejezés, hogy össz... Több
Érdekes film volt, ami 6 történetet dolgoz fel remek színészekkel. Van itt minden téma, szerelem, szabadság, kreativitás, kapcsolatok és lelkek, szóval ez egy igazán megérintő film, egy nem hétköznapi tálalásban.
Nagyon jó film volt, többször nézős hogy mindent meg tudj érteni belőle amit meg kell. A könyv eléggé vontatott és terjengős, de a film nagyon élvezhető.
A filmben nagyon tetszett a műfajok keveredése és az is, hogy különböző karakterű színészek játszottak benne és mindenkinek megvolt a helye. Nagyon jó film.
Imádom azt a filmet, mert annyira különleges. A kis történetek, ahogy egy egészet alkotnak. Külön-külön is egy történet, egyben pedig egy újabb nagyobb.
Fuh, komoly darab. Egy olyan eposz, ami rengeteget vállal és hihetetlen módón teljesít is. Grandiózus, lelkesítő elgondolkodtató. Olyan mintha 3-4 filmet is néznél egyszerre. Biztos, hogy érdemes többször megnézni, mert egyre újabb vonásokat lehet fe... Több
Gyönyörű film, igazából nincsenek rá szavak! Annyira különleges a története és sok szálon fut, hogy elképzelni sem tudnék szebbet.
Nagyon szeretem az elgondolkodtató filmeket. 16 éves vagyok, de egyszerűen imádom őket( tudom nem zárja ki egymást a kettő). Mielőtt megnéztem volna rendesen utánna olvastam, kritikákat, leírásokat stb., végigkérdeztem az összes ismerősömet, aki látt... Több
A sztori tényleg jó ötlet, de kicsit gubancosak a szálak, nehezen érthető és követhető. Egyedi, elgondolkodtató, érdekes film, kevés ehhez hasonló filmet láttam.
A hat történet, amiről a film szól, ötvözi a sci-fit, a krimit, vígjátékot, és a drámát.legnagyobb pozitívuma a parádés látványvilág mellet a színészek remek játéka valamint a maszkmester kitűnő munkája.