Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
56
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Frontière(s)
 
hsanya182   2018. 08. 14.

Nagyon dúrva thriller. Valós történetnek tűnik, hitelesen őrült, reális horror, emberek mire nem képesek. Jó lett az alaptörténet, ajánlom mindenkinek aki szereti a gyomorforgató filmeket. Feszültséggel teli, már már a végén túl is tolják a vért a logikával ellentétben. Nézd meg a "Mártírok", "Ott bent" c. filmeket is :)

 
moov18   2016. 02. 05.

Aja Magasfeszültségével elindult valami a francia filmgyártásban. Valami ami nagyon jó és sosem akarjuk, hogy véget érjen. Gens bemutatkozó filmje ugyan nem olyan tökéletes mint az Inside, vagy a Martyrs, de abszolút hozza a franciáktól elvárt és megszokott vaskos kis horrort. Vannak jelenetek ahol a néző gyomra összeszorul, ahol értetlenkedve, meghűlve figyeljük a brutalitásból jelesre vizsgázó filmet. A mozi tele van a legkülönfélébb nyalánkságokkal. Végtagcsonkolástól kezdve a kreatív kínzásmódokon keresztül, mindenféle cenzúrát kerülve. A filmbéli hotelt üzemeltető család helyzete kísértetiesen emlékeztethet minket a texasi láncfűrészes filmek famíliájára. Könnyen párhuzamot lehet vonni ilyen tekintetben a két film között, hiszen mindkét esetben emberi húsban utaztak a résztvevők. Féltávon megjelenik egy egyenruhás alak, a francia-német keveréknyelv, szóba kerül a vérvonal továbbvitele, innentől megérthetjük a film működését, kezd összeállni fejben a kép. Ezért is sokakat érzékenyen érinthet a téma. A szereposztás tökéletes volt, mindenki maximálisan tudott azonosulni a karakterével, legalábbis én meglehetősen jónak éreztem a színészi játékokat. Röviden: nem egy amerikai tucat, érdemes megnézni, viszont tessék vigyázni mivel hozza a franciák csípősen durva stílusát, kegyetlenkedésben tehát igen magas szinteken jár. Öveket becsatolni, rázós lesz!

Samuel Le Bihan
Samuel Le Bihan
Estelle Lefébure
Estelle Lefébure
Estelle Lefébure
Chems Dahmani
David Saracino
Estelle Lefébure
Adel Bencherif
Karina Testa
Adel Bencherif
Chems Dahmani
Aurélien Wiik
Karina Testa
Aurélien Wiik
Aurélien Wiik
Karina Testa
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.