Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74

Gagyi mami (2000)

Big Momma's House
Filmadatlap
 
20
Szereplők
12
Vélemények
8
Képek
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

Az egyik legjobb Martin Lawrence film szerintem, nagyon ötletes forgatókönyvvel és ütős poénokkal tűzdelve.

 
Deku   2017. 12. 05.

Belőlem ez a film szánalmat váltott ki mert irtózatosan gyenge a megvalósítása. Sokaknak bejött ez a film azonban nálam teljesen más érzést váltott ki. Mivel kicsit sem kedveltem egy percig se.


 
Norbi   2018. 07. 09.

A poénok tetszetősek, néha egészen jók, viszont a színészek különösen Martin Lawrence nem tetszett. Néha már-már idegesített a játéka, sőt maga a karakter sem nyerte el a tetszésemet.

 
AngelCass   2017. 10. 29.

Akinek tetszett a Feketék Fehéren annak bátran ajánlom mert hasonló szisztémájú filmek. Délutáni kikapcsolódásnak tökéletes, de még az esti műsornak is megfelel.Remekül dolgoznak a helyzetkomikumokkal. Tetszik a kertvárosi közösségek külön kis világa, ahol mindenki ismer mindenkit és sütivel fogadják az új szomszédot ,de folyik a pletyka. A magyar címével ellentétben nem egy elszállt vígjáték, komolyan vehető.

 
diumiu   2018. 01. 31.

Martin Lawrence nem a kedvencem, de ennek ellenére belevágtam a film megnézésébe. Könnyed kikapcsolódást ad a film, de számomra ennyi. Nem igazán az én műfajom, engem nem győzött meg igazán.

Martin Lawrence
Martin Lawrence
Martin Lawrence
Martin Lawrence
Martin Lawrence
 

30 millió dollárból hozták össze a filmet és csaknem 174 milliós bevételt produkált.

(LionelMessi10 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.