Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
68
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
6
Videók
 
Deku   2017. 12. 23.

legújabb vélemény

Minden pillanata aranyat ért a filmnek. Nekem ennél jobb nem is kell. Hatalmas alkotás kötelező darab. Ezt a filmet nem kell sehova se dicsérni, mert megteszi ezt helyettünk maga a film.

 
Torres9   2016. 08. 30.

Az eredeti óta ez a legjobb földolgozás. Godzilla itt fékezhetetlen, olyan erőt mutat, ami segít a kétségbeesést átérezni. A sok irodai jelenet, a politikusok beszélgetései és tehetetlensége a japán kormány szatírája, de ez persze külsősként nehezen érthető


 
pav   2016. 07. 15.

Szerintem már rég be kellett volna fejezni a Godzilla-filmeket, ez is már teljesen fölösleges, nagyon sok unalmas irodai résszel

Kimiko Yo
Hiroki Hasegawa
Satomi Ishihara
Hiroki Hasegawa
Hiroki Hasegawa
Hiroki Hasegawa
 
Összességében pedig egyértelműen az jelenthető ki, hogy ez a mozi sokkal inkább tartalmi szempontból volt érdekes, mint esztétikailag, és bár nem láttam az összes Godzilla filmet - sőt... - de kötve hiszem, hogy az elmúlt néhány évtizedben láttunk volna ennyire okos felhasználását bármilyen óriásszörnynek, ami tulajdonképpen még meg is ágyazott a franchise szó szerinti felélesztéséhez.

8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.