Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
41
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Norbert93   2019. 07. 12.

legújabb vélemény

A Halál

Már maga a Halál megszemélyesítése is érdekes koncepció, az pedig, hogy egy ilyen lehetőséget kellőképpen kihasználtak egy kiváló filmhez vezetett. Néhol kissé talán nyálasnak hat a film, de mindenesetre nagyszerű megvalósításban halad a film a Halál élettapasztalatának útján, ahogyan az addig személytelen entitás felveszi Joe Black személyiségét és rövid ideig érző és kézzelfogható személyként jelenik meg. Mindenesetre az elmulaszthatatlan kötelességét teljesíteni kell, de, mint élettapasztalt személyiség - akárcsak az ember - maga mögött hagyja az "életét" és Anthony Hopkins elkerülhetetlen halálával Joe Black is meghal.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Anthony Hopkins és Brad Pitt egyaránt kiváló színészek, jelen filmben is tökéletesen formálták meg saját karakterület. A film már-már igazi klasszikusnak tekinthető, remek alkotás.


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Egyik kedvenc filmem. Megható, elgondolkodtató, olykor humorral fűszerezve.

 
Deku   2017. 09. 24.

Nagyon kellemes stílusban szórakoztat ez a film. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz de tévedtem. A karaktereket külön kiemelném mert nagyon összetettek és szerethetőek.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Sokáig halogattam a megnézését. Brad Pitt és Anthony Hopkins is nagyszerű színészek, ezért sort kerítettem rá. Nem bántam meg, ajánlom, hogy egyszer mindenki nézze meg. Minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell. Hatalomvágy, átverés, családi kapcsolatok, szerelem, nagy finálé!

Brad Pitt

A film összbevétele 142 940 100 dollár volt (imdb.com).

 

Az a kastély, amit a filmben látunk nem díszlet, hanem a Rhode Island-i Aldrich kastély.

(dailyfilmsan)
 

142,9 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A filmet 90 millió dolláros költségvetéssel forgatták.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.