Wolf Creek - A haláltúra

Wolf Creek - A haláltúra

Wolf Creek

Három hátizsákos turistát, akik az ausztrál vadonban rekedtek, egy szadista és pszichopata helyi lakos elviselhetetlen kínzások pokoli rémálmába taszít.

(Szarka Károly)

Wolf Creek 3  (2022)

Wolf Creek 2  (2013)

2026.04.19 PatafyIvan

Unalmas

Az első 50 perc tömény unalom. Utána meg nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek (persze kínomban!). Rossz színészek, blőd dialógusok, hosszú és unalmas snittek a semmiről.

2021.01.05 Kóborló

Az ausztrál turistagyilkos története

Nagyon szeretem az Ausztráliából származó horrorfilmeket, így időszerű kissé foglalkozni az egyik legismertebb alkotással, mégpedig a Wolf Creekkel. A film rendezője és forgatókönyvírója Greg McLean volt, aki ezelőtt a film előtt csupán egyetlen röv... Teljes kritika

2023.07.11 Juki-onna

Évente harmincezer eltűnést jelentenek Ausztráliában. Kilencven százalékukat megtalálják, néhányukat soha. A filmet még félelmetesebbé teszi, hogy megtörtént események alapján készítették.

Nem tudom, hogy valós adatokat hallhatunk-e a film elején az eltűnt személyek számáról. Találkoztam már sokkal rosszabb statisztikai adatokkal is. A történetet Ivan Milat sorozatgyilkos rémtettei ihlették, aki hátizsákos turistákra vadászott, szó sze... Teljes kritika

2018.12.20 stomachh

Nem rossz, nem rossz, de az igazan jótól messze van. Néhol unalmas, sokszor hátborzongató. Nem tudom mennyire igaz ez a megtörtént eseményeken alakulás, de simán hihető, hogy van ilyen elmebeteg remete.

A rendező rengeteg improvizációt engedélyezett a színészeknek a jelenetek alatt.Szerző: Kóborló