Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Wolf Creek 2 (2013)

Wolf Creek 2
Filmadatlap
 
17
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
Kóborló   2021. 01. 06.

legújabb vélemény

2
Fokozódó őrület

Greg McLean 2005-ös bemutatkozó filmje, a Wolf Creek (Magyarországon A haláltúra címen jelent meg) igencsak pozitív fogattatásban részesült mind a kritikusok, mind pedig a nézők véleménye szerint, ezért jó ideje vártuk már a folytatását, ami 8 évvel ... teljes kritika»

 
stomachh   2018. 12. 21.

1

Na ez mar valami! Az elso resz eleg lassu es bagyatag volt, de ebbe belepakoltak mindent. Trancsir, pszicho hadviseles, nyomaszto uldozes (A Parbaj (Duel) c. os-Spielberg filmet juttatta rogton eszembe.), s megintcsak trancsir. Ez tokos mozi lett! Varom a 3. reszt.

 
smith   2015. 05. 06.

1

Az első rész még nem szólt olyan nagyot, de a második nálam nagyon nyerő. Nálam a top 10 horrorban van, és ez nagy szó, mert 90%-ban horror/thriller filmeket nézünk heti 3-4-et legalább. Hihető valóságos sztori, az áldozat főszereplővel könnyen lehet... több»

 
Hercegno   2017. 02. 26.

1

Az első rész csak esti mese volt gyerekeknek, semmi ehhez képest. Ez már igazi horrorfilm a javából. A horrorfilmek kedvelőinek kötelező film, nagyon ütős. Nincs is rémisztőbb a valóságnál.

 
HE7EDIK   2017. 11. 30.

2

Az egyik legjobb horrorfilm amit valaha láttam. Mint ha az alkotók belátták volna, elődje nagyon kevés lett és ebbe pakoltak bele mindent, ami abból kimaradt. A Wolf Creek első része felejtős, 1 órát kell várni mire történik valami, de attól sem dob ... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 06.

1
Jobb, mint az előd.

Már az 1. része is végig izgalmas volt és nagyon tetszett a story miszerint egy idősebb pszichopata gyilkos üldözi őket végig és szórakozik velük, de szerintem ez a 2. egy fokkal jobb lett, valamint látványosabb és valamilyen téren "őrültebb" lett, ha szabad így fogalmazni. Az elején tetszett, hogy 3 jelenetet kapunk, kezdve a rendőrökkel, akikkel nagyon látványosan ( dicsérve a rendezőt és a sminkeseket ) elbánt, aztán jött a német pár, ahol már a jól megszokott macska egér játék rajzolódott ki. Mellesleg vérfagyasztó volt a gyilkos és a német srác közötti roppant izgalmas csevej. Legvégül pedig, ami meglepett, hogy megkaptuk a 3. fejezetet az angol fiatalembert aki véleményem szerint egészen jól hozta le a rászabott karaktert, főleg a legvégén amikor már tényleg nem tudtam kiigazodni azon, hogy mi is lesz a vége. Az ausztrál színész John Jarratt, aki Mick Taylor karakterét alakította, nagyon jól hozta le a "vadász" vagy is az őrült gyilkos szerepét.

A film összbevétele 4 383 978 dollár volt (imdb.com).

 

Először 2016-ban merült fel a hír, hogy elkészítik a harmadik részt, viszont folyamatosan tolódott a dátum. Ha minden igaz, 2021-ben megérkezik a záró rész.

(Kóborló )
 

A forgatásokat már 2011-ben el akarták kezdeni, de az egyik producer kiszállt a készülő filmből, ami miatt jelentős költségvetési hiány keletkezett, amit csak 2012 végére tudtak pótolni, így csak akkor tudták elkezdeni a forgatást.

(Kóborló )
 

Eredetileg a folytatás egy eredettörténet lett volna, de ezt az ötletet végül a film rendezője és forgatókönyvírója, Greg Mclean elvetette.

(Kóborló )