Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
53%

Hostile (2017)

Hostile
Filmadatlap
 
22
Szereplők
1
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Grégory Fitoussi
Grégory Fitoussi

Videók (2)

 
Kóborló   2019. 06. 12.

legújabb vélemény a nap véleménye

1
Mint derült égből a villámcsapás

Rengeteg olyan film van, ami nagymértékben kerüli el kis hazánkat; és itt nem elsősorban a mozis bemutatókra, vagy a dvd-s megjelenésekre gondolok, sokkal inkább arra a tényre, hogy szinte sehol nem lehetett olvasni róluk semmit. (Ezúttal is csak dic... teljes kritika»

A film összbevétele 1 134 000 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben látható mutáns lényt az a Javier Botet alakította, aki egy örökölt betegsége miatt nagyon magasra nőtt és rendkívül vékony lett. Ugyanebből az okból már több horrorban alakíthatta az adott lényeket, többek közt például a 2007-es Rec, a 2013-as Mama, vagy a 2018-as Slender Man rémeit is ő keltette életre.

(Kóborló )
 

A film rendezéséért és forgatókönyvéért felelős nak ez volt az első nagyjátékfilmje, ezidáig csupán rövidfilmeket készített.

(Kóborló )
 

A filmet összesen 31 filmfesztiválon mutatták be. Ezeken belül több mint 75 díjra jelölték; végül 19 alkalommal meg is szerezte az adott jelölésért járó díjat.

(Kóborló )
 
Nagy jóindulattal lehet csupán Single Location filmnek nevezni (a poszt-apokaliptikus rész miatt) és az is biztos, hogy a világvége-thriller/-horror műfaj trónjáról sem fogja letaszítani Xavier Gens 2011-es alkotását. Azt bármikor újranézném, ezt vélhetően soha nem fogom. több»