Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
22
Szereplők
1
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Hostile

 
Kóborló   2019. 06. 12.
Mint derült égből a villámcsapás

Rengeteg olyan film van, ami nagymértékben kerüli el kis hazánkat; és itt nem elsősorban a mozis bemutatókra, vagy a dvd-s megjelenésekre gondolok, sokkal inkább arra a tényre, hogy szinte sehol nem lehetett olvasni róluk semmit. (Ezúttal is csak dicsérni tudom a mafab oldalát, mert amióta rátaláltam e remek kis oldalra, kisebb válogatást tudtam már összeválogatni ezen filmek közül. És hát jelen filmünk is ebbe a válogatásba tartozott.) Az így kiválasztott filmekről a megtekintésük előtt nekem bőven elég a film tartalma, és semmi esetre nem tekintenék meg előtte egy előzetest, vagy akár, hogy angol oldalakon utána keresnék, hogy meg fogja-e érni a ráfordított időt. Nos, a 2017-ben készült Ho... több»

Brittany Ashworth
Grégory Fitoussi
Brittany Ashworth
Grégory Fitoussi
Brittany Ashworth
Brittany Ashworth
Brittany Ashworth
Brittany Ashworth

A film összbevétele 1 134 000 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben látható mutáns lényt az a Javier Botet alakította, aki egy örökölt betegsége miatt nagyon magasra nőtt és rendkívül vékony lett. Ugyanebből az okból már több horrorban alakíthatta az adott lényeket, többek közt például a 2007-es Rec, a 2013-as Mama, vagy a 2018-as Slender Man rémeit is ő keltette életre.

(Kóborló )
 

A film rendezéséért és forgatókönyvéért felelős Mathieu Turinak ez volt az első nagyjátékfilmje, ezidáig csupán rövidfilmeket készített.

(Kóborló )
 

A filmet összesen 31 filmfesztiválon mutatták be. Ezeken belül több mint 75 díjra jelölték; végül 19 alkalommal meg is szerezte az adott jelölésért járó díjat.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.