Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Isten haragja
 
elekm90   2020. 08. 07.

legújabb vélemény

Nem volt rossz, de én kicsit jobbra számítottam, a premisszája alapján mindenképp, az eleje hatásosra is sikeredett. Szerintem a legfőbb gond a megvalósítással volt, az egésznek tévéfilmes feeling-je van és az sem tetszett, ahogy az apa "megszállotts... több»

 
Yosihiro   2019. 11. 09.

Isten Haragja

Huu igazából kiváncsi voltam a film címe mit takar és meglepödtem. A történet elég bizarr lett amit igazából nem hívö szemmel kell nézni mert akkor ez egy "botrányos" film. A történet maga krimi mint egy jó Agatha C. regény indul. A folytatás is elég jól sikerül és a véres jeleneteket sem spórolták ki a filmböl. A végkifejlet ugyan mondható "idilli" vagy lezáratlan misztikumnak de ha jobban belegondolunk akkor érdekes dolog, hogy abba a rózsakertben senki más nem járt..... Talán egy folytatást is megérne a film de a hit miatt az már rosszabb lenne. Ennyire belekeverni a hitet és a gyilkolást nem jó propagandája sem a filmnek sem az életnek. Összességében a képi vágások és rendezés egy közepes míg a színészi teljesítmények egy jót megérdemelnek. A hangi és képi effektek is gyengébben sikerültek. Így három csillagnál többet nem tudok adni erre a filmre mert nem találtam benne olyan megfogható értelmet ami miatt akár többször is tudnám ajánlani. A film hangulata is inkább ijesztö és lélektanilag is egy felkavaró film. Ha hit oldaláról nézem akkor pedig nagyon rossz kisugárzása és mondanivalója van ennek a történetnek. Ezért valóban haragudhat az Isten......... Üdv Yosi


 
Zsceeeka   2017. 12. 31.

Imádom ezt a filmet, nem egyszer láttam már és valamiért mindig rám tör az újranézhetnék. A színészek nagyon jól játszanak, a történet izgalmas, csavar is van benne, szerintem kiváló alkotás.

 
Owotonor   2019. 01. 31.

Magával ragadó film, amikor az elején kiderül hogy rózsakerten keresztül visz az út a házhoz már ott megfog a film, a családias légkör és az ezt övező misztikum jó párosítás, a horrorisztikus részek is nagyon tetszettek.

 
Dracule   2015. 08. 21.

Megérte megnézni. Sokkal jobbak a színészek és magasan a legjobb történet, mint vártam. Pazar a látvány, akció dús a sztori. Nem kellett csalódjak, így pont olyan jó lett amilyennek kellett lennie egy kellemes filmnek.

A film összbevétele 13 103 828 dollár volt (imdb.com).

 

A Lion's Gate "God's Hands"-ra szerette volna változtatni a film címét, de Bill Paxton és az író, Brent Hanley meggyőzték róla, hogy ne tegye.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.