Jégkorszak 3. - A dínók hajnala

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

2019.01.13 Let it happen

És még mindig zseniális! Imádnivaló! Hihetetlen, hogy mennyire jól sikerült folytatás! Már a harmadik rész és ugyanolyan élvezetes mese! Az új karakterek is izgalmasak! És ebben a részben is lehet izgulni és együtt nevetni a karakterekkel! És a dínós megoldás is klassz ötlet volt!

2015.10.29 domi1229

Na ez már valami végre valamit kaptunk a második része után. Ennek van sztorija, gyerekvárás egy mamutnak fantasztikus ötlet. A szerkesztőnek hatalmas taps és a dínók nagyon szépek benne :) Már nagyon vártam utána a negyedik részt. :)

2015.03.31 epeeer

Ezt a részt is imádom!!! Megunhatatlan szereplők és poénok! Mindenkinek ajánlom! Örülök, hogy a harmadik részre sem fáradt meg a dolog, és tudnak újat mutatni az alkotók.

2015.01.27 sbalazs

Ez a film óriási! Jópofa, vicces és izgalmas, pont olyan, amilyet szeretek. Egy kicsit lehúzta a Motkány meg a barátnője, valószínűleg az időhúzás miatt voltak benne, de nem számít, mert így is szuper lett. Bírtam a poénokat, főleg a héliumos részt. Szerintem ez a legjobb az összes Jégkorszak epizód közül.

2015.02.15 FEZS

Nagyon szeretem ezt a részt is, bár az első kettő kicsit izgalmasabb volt. Szerencsére, a Motkányos részeket nem vették ki belőle.

2015.11.30 skyman

Buck és Sid viszi el az egész filmet, a többiek már annyira nem viccesek, inkább olyanok, mint a kiöregedett komédiások, ugyanazt a viccet mondják 20 éve, és már inkább szánalomból kicsikarsz magadból egy nevetést, mert értékeled, hogy erőlködik. Nagyon ez volt az érzésem végig.

2015.05.09 Domino

Mindegyik Jégkorszak nagy kedvenc. Szeretem Manny-t, Sid-et, Diego-t és Buck is vicces, a Motkányos részeken pedig nagyokat lehet nevetni. A történet is irtó vicces, és az külön jó ezekben a filmekben, hogy nemcsak a nagyoknak, hanem a kicsiknek is vicces, együtt tudunk nevetni és ez nagyon jó szórakozás.

2016.06.12 Tchiva

Pörgős, de kevés a poén, unalmas a történet, pár jelenet jó, de alapvetően rövidfilmet kellett volna ebből a részből készíteni, nincs ebben egy egész estét betöltő sztori. A kevesebb több lett volna.

2017.07.15 matrosh1980

Már nagyon unom. Az első két rész volt a legjobb, ez a tipikus hozzáállás, annyi részt készítünk belőle, míg a nézők bírják. Nem baj, ha a sztori gyenge, a karakterek unalmasak, a lényeg, hogy keressünk még egy kis pénzt. Nem kellett elkészíteni.