A Jurassic World egy igazán látványos film, ami maximálisan megfelel egy esti szórakozásnak. Maga a történet felejthető, de a látvány miatt érdemes megnézni.
Picit gyerekfilmre sikerült, pedig az alkotók arra nem gondoltak, hogy a 20 évvel ezelőtti gyerekek már felnőttek.
A film alapvetően egy jó produkció, majdnem kiváló mozi élmény. A cselekmény elég mozgalmas és magával ragadó, de talán néhol túlságosan is az. Hab a tortán hogy elsütöttek egy-két poént is a szinkronszínészeink, igaz az eredeti angol verzióban nem í... Több
Lehet, hogy elfogult vagyok a filmmel, mert az összes korábbit imádtam, de nekem tetszett. Hozta a nagy öregek hangulatát és az extra látvány már biztosítva volt a XXI. század adta technika révén.
A korábbi részek méltó folytatásának tartom a JW-ot. Engem végig lekötött, helyes volt a története és formásak a dinok.
Én nem csalódtam a filmben. Már készült 3 rész, egy negyedik főleg ennyi év távlatából kockázatos volt, de engem megvett.
Engem a régebbi részek jobban megfogtak,de persze ez sem volt elhanyagolható,csak valahogy a régebbi részekben hihetőbb és félelmetesebb volt a dinó.Azért a látvány itt is nagyon tetszett és lekötötte a figyelmem.
Szóhoz sem tudtam jutni, szerintem nagyszerű lett ez a film, és megütötte az első rész mércéjét a modern látványelemekkel és a történettel is. Pörgős film, észre sem lehet venni a játékidő hosszát.
No most először is nem lehet elfelejteni a Jurrasic Parkot ami szerintem az első olyan dinós film ami igazán jól sikerült és ez a World is egészen jó lett. Sajnos úgy gondolom,hogy egy két rész már annyira modernre sikerült,hogy már magad se hiszed e... Több
Aggódtam, hogy majd egy hihetetlen gagyi CGI tenger lesz az egész, de még ha az is volt: marha ügyesen csinálták, mert nekem tetszett. Minden téren megfelelő folytatása a nagy elődnek, az meg külön tetszett, hogy a folytatásait figyelmen kívül hagyta... Több
Én élveztem a filmet miközben néztem. Végre megvalósul az ötlet, és megnyílik a park. De újabb és újabb látványosság kell az embereknek, ami nagyon igaz a valóéletben is. Egyedül a vége nem tetszett, túl romantikus lett.
COOOOOL Kötelező. Kedvenc filmem lett, rengeteg akció/látvány és rávilágitás arra hogy az állatok nem játék szerek. És hogy tiszteld a múltat. HAJRÁ gyereke MÉG mozi nézzétek meg.