Egy kalandos, humoros és nosztalgikus Disney-rajzfilm, amely a kultikus sorozat világát viszi a mozivászonra. A stílus lendületes, családbarát és színes, a hangulat igazi Indiana Jones-os kincskereső kalandot idéz, miközben a jól ismert szereplők – D... Több
A főcímdalát még most is dúdolgatom néha. A történetek mindig nagyon izgalmasak voltak, sok kalanddal utazással és rejtéllyel. A szereplők nagyon viccesek voltak.
Ki ne szeretné, a jó öreg Dagobert bácsit? Gyerekkorom kedvenc meséje? Sajnos láttam az új változatot, és meg kell mondanom sokkal rosszabb lett,mint grafikában mint másban.
Igazi régi gyerekkori kedvencünk volt a Kacsamesék testvéremmel. Egyszerű, pörgős kis kikapcsolódást nyújt minden lurkónak még ma is. A nyitódallamát pedig szerintem ma is rögtön mindenki felismeri akár pár hangjegyből:) Klasszikus és megunhatatlan mese.
Régen még tudtak jó mesefilmeket készíteni. Ma bekapcsolja az ember és annyi szutykot lát, hogy borzalom. A Kacsamesék egy szuper kalandokkal teli mesefilm volt.
Dagobert bácsit mindenki ismeri és szereti! A pénzes nagybácsi és a kiskacsák különböző kalandjai nagyon jópofák és viccesek! Felnőtteknek is biztosan élvezhető!
Gyerekkoromban ez a mese is a kedvenceim közé tartozott, családi film kategóriában is szinte elmegy, mert annyira felnőttes sztorikat választott témájául. A zenéjét is szerettem. A szereplők aranyosak, karakteresek. 5/5
Volt, aki ezt nem imádta és nézte VHS kopásig, de tényleg. Miden részt láttam vagy ezerszer, de még így is mindig le tudott kötni.
Az egyik legjobb egészestés rajzfilm abból az időből. Remek történet, és persze igazi DuckTales-hangulat. Tökéletes.
A sorozatot imádtam minden epizódját láttam. Ez is hozta a szintet. A főcímdal mai napig nagy kedvencem. Nagyon szórakoztató.
Gyerekkoromban alig vártam a Walt Disney mozidélutánt. Egyik kedvencem volt a Kacsamesék. A zenéjét is nagyon szerettem és nagyon aranyosak a szereplők. A sztorik is jók és életszerűek.